Suihkukaverit

Olen äärimmäisen nirso vai pitäisikö sanoa valikoiva, mitä tulee tuoksuihin. En ole tuoksuyliherkkä, en vain pysty käyttämään minkäänlaista kosmetiikkaa, jos en pidä sen tuoksusta. Sitten kun löydän oikean tuotteen – ja oikean tuoksuisen tuotteen – pitäydyn siinä pitkään, vuosienkin ajan, sillä kyllästyn tuoksuihin harvoin. Helppoa mieleisten tuoksujen löytäminen sen sijaan ei ole.

Nykyinen suihkusampooni on Korresin basilikan ja sitruunan tuoksuinen. Vaikka basilika tulee nimessä ennen sitruunaa, onneksi  tuoksu on enemmän sitruunainen kuin basilikainen.

Tykkään myös käyttää samaa tuoksuperhettä laajemmin. Olen löytänyt tähän ikään kolme tuoksua, ja omistan myös tuoksujeni suihkusampoot ja vartaloemulsiot.  Tuoksuistani tuoreimman, Chloén, suihkusampoo on koostumukseltaan ihanan paksu ja ylellinen. Ja se tuoksu!

Sampoissa olen pitänyt jo kohta 20 vuoden ajan Sebastianista, vaikka olenkin hairahtunut välillä muihin merkkeihin. Sebastianin Hydre-sampoo on kosteuttava ja toimii hienosti luonnostaan vähän turhankin taipuisalle hiuslaadulleni. Kuvasta puuttuu saman sarjan Hydre-hoitoaine; hiukseni ovat nykyään jo sen pituiset, että olen joutunut palaamaan säännölliseen hoitoaineen käyttöön. Pyrin käyttämään myös säännöllisesti syväpuhdistavaa sampoota. Tällä hetkellä käytössä on Four Reasonsin versio. Hyllyn takarivissä piileksii lisäksi Korresin riisiproteiinisampoo.

Suihkukavereiden joukosta löytyy myös SENSAIn silkkisarjan puhdistusvoide. Olen nyt käyttänyt silkkisarjan kaksoispuhdistusta yli vuoden, ja olen erittäin vakuuttunut. Missään muussa sarjassa puhdistusvoide ei ole ollut niin uskomattoman, ylellisen pehmeä ja täyteläinen vaahtoutuessaan – tunne iholla on sanoinkuvaamaton – ja puhdistusöljy niin huumaavan tuoksuinen ja ylellisen tuntuinen. Voin suositella täydestä sydämestäni!

Välillä käytän kasvojen puhdistukseen MACin puhdistusöljyä, joka on etenkin silmämeikin poistamiseen aivan ässä; matkoilla käytän vallan sitä. Ihana tuote, jossa on hurmaava kanelinen tuoksu.

Kuvasta puuttuu myös nykyinen kuorinta-aineeni, joka on myyjättären suosituksesta Diorin kaikille ihotyypeille soveltuvaa Doux Gommage Expressiä. Pidän rehellisen rakeisista kuorinta-aineista, ja tämä on sellainen, silti ei lainkaan väkivaltainen. Kuvassa näkyy Dermalogican riisipohjainen, äärimmäisen hellävarainen kuorinta, jota myös käytän edelleen toisinaan.

eturivissä
suihkusampoo | Korres Basil Lemon
puhdistuvoide | Kanebo SENSAI Silky Purifying Creamy Soap Step 2
kuorinta-aine | dermalogica
daily microfoliant
puhdistusöljy | MAC Cleanse Off Oil
suihkusampoo | Chloé Chloé

takarivissä
sampoo | Sebastian Hydre

sampoo | Four Reasons Deep Cleanse Shampoo
sampoo | Korres Rise Proteins & Oligoelements
suihkusampoo | YSL Cinema

suihkusampoo | Jean-Paul Gaultier Classique

Millaisia tuotteita teidän kylpyhuoneistanne löytyy?

2 vastausta artikkeliin “Suihkukaverit”

    1. mutsi, nuo on ne tuotteet, joita käytän. Varastoista löytyy myös Palmolivea, jota käytin vuosia. Sitä ennen käytini palasaippuoita, ne taisivat olla Palmolivea ja Rexonaa. Rexonan deodorantteja käytin pitkään, mutta nykyään en enää kestä niiden tuoksuja.

Jätä kommentti