Uusi pilotti

Pohdiskelin pitkään kokeilevani metallisankaisia pilotti-malleja, kun uusien silmälasien hankinta tulee ajankohtaiseksi. Tykkään edelleen RAY-BANin klassisista New Wayfarer-pokistani, mutta käytössäni on jo toiset Wayferit peräkkäin ja ne ovat ilahduttaneet elämääni yli viisi vuotta, joten kaipasin vaihtelua.

Ja sitä todella sain.

Minulla on ollut viimeksi täysin metallisankaiset silmälasit yläasteella eli aivan 1990-luvun alussa. Siitä on, hmm, yli 15 vuotta. Lukiossa minulla oli pokat, joissa oli sekä metallia että muovia, ja Tampereelle muutettuani ostin ensimmäiset täysin muoviset silmälasinkehykset. Muistan, miten iso juttu se oli – ne olivat niin erilaiset kuin aiemmat silmälasini, että mietin, tuntuvatko ne sittenkin vierailta nenällä. Eivät tuntuneet. Päinvastoin, ne tuntuivat täysin omilta. Aivan kuten Wayfareritkin.

En olekaan hylännyt rakkaita Wayfarereitani uusien pilottipokien myötä. Pilotit ja Wayfarerit ovat keskenään niin erilaiset, että haluan pitää molemmat käytössä. Sillä molemmat näyttävät oman tyylisiltä.

Tykkään uusista piloteistani todella paljon, mutta en ole saanut niistä lähipiirissäni juurikaan palautetta. Eikö se tarkoita, että muut eivät pidä niistä, jos he eivät sano niistä mitään vaan ovat kohteliaasti hiljaa?

uudet_rillit1

silmälasinsangat | VASUMA Eggeater

Mainokset

5 vastausta artikkeliin “Uusi pilotti”

   1. Niin. :D :D :D Mutta siis en ollut vaan hiljaa, vaan kerroin mitä mieltä olin.

    Ja siis ihan hienothan nuo on ja sopii sulle, mutta mä ylipäätään vastustan aina kaikkia trendijuttuja, mitkä täytyy olla aina kaikilla ollakseen hip ja persoonallinen (eli ei todellakaan persoonallinen, vaan sitä samaa massaa mitä kaikki he, jotka ovat olevinaan persoonallisia). Eli olen jäävi kommentoimaan kaikkea sellaista. Vanaha akka katos, joka ei jaksa ymmärtää enää mitään ”hömpötyksiä”. :D

   2. Ja muuten, mä taisin sanoa että, sä näytät vanhoissa laseissasi kauniimmalta. Eli viestissäni oli myös positiivinen klangi.

   3. Sä ootkin ainoita, jotka on jotain näistä uusista laseista sanoneet! Hyvä niin.

    Mä mietin niin pitkään, jotain pari vuotta, että sitten seuraavaksi haluan pilottilasit, etten tullut ajatelleeksi, että ne ovat jotenkin trendikkäät. Varsinkin kun en ole havainnut pilotti-mallisia laseja jotenkin erityisen paljon ihmisten nenillä tai blogeissa tai muotiaviiseissa – tai sitten olen vain pihalla nykytrendeistä tai luen vääriä lehtejä ja blogeja! Vanaha tässäkin osoitteessa.

    Nää uudet rillit on jotenkin niin riemastuttavan raikkaat, koska ovat niin erilaiset Wayfarereitten jälkeen. Mutta kuten jo blogissa kirjoitinkin, aion käyttää jatkossa molempia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s