Lempeää tyyliä

Yksi piirre, joka on jo pidempään määrittänyt ajatuksiani tyylistäni, on lempeys.

Kun tämän tajusin, hämmennyin hieman. Kunnes sitten ymmärsin, että juuri lempeys on ollut se asia, joka on löytynyt jo pitkään kaikista niistä vaateparsista, linjoista ja materiaaleista, jotka viehättävät ja ovat tyylilleni ominaisia: sylinpehmoisesta kasmirista, rauhoittavasta kamelinruskeasta, lämpimistä poolokauluksista, silittämään pakottavasta sametista, armeliaista harmaan sävyistä, syvästä havunvihreästä, johon kietoutuminen on kuin kotiin palaisi ja patinoituneesta nahasta, joka kertoo, mitä kiintymys on.

neule_vyo_loaferit

silkkia_pitsia

vyo_sametti

harmaa_villapaita

poolokaulus

havunvihreä_villapaita

Pohdin, mahtaako tämä lempeyden hakeminen omassa tyylissäni liittyä laajemminkin lempeyteen, jota itseäni kohtaan tunnen – lempeyteen ja itseni hyväksymiseen, joka lyö läpi aina tyylissäni asti. Olen toki jo vuosia hyväksynyt itseni sellaisena kuin olen, viihdyn nahoissani ja elämässäni, mutta silti koen löytäneeni ne todelliset omat nahkani ja itseni sellaisena kuin olen täydellisesti vasta nyt. Se näkyy myös tyylissäni, sillä haluan kohdella itseäni hyvin myös niillä vaatteilla, jotka ylleni valitsen.

Ajatus saa minut hymyilemään. Lempeys itseä kohtaan ei ole koskaan huono asia.

Mainokset

2 vastausta to “Lempeää tyyliä”

 1. Mirkku Says:

  Juuri näin. Lempeys itseä kohtaan heijastuu myös lempeytenä muita kohtaan. Sun blogisi on hyvän mielen ja kauneuden paikka ja vaikka harvemmin kommentoin,olen silti seurannut blogiasi säännöllisesti jo pitkään. Hyvää alkanutta vuotta ja toivottavasti jaksat kirjoittaa jatkossakin:).

  • Vimps Says:

   Oi kiitos KIITOS, Mirkku, kauniista sanoistasi! On ihanaa kuulla, että olet kulkenut mukana jo pidemmän ajan; toivottavasti viihdyt täällä ja kuulen sinusta myös jatkossa! Ideoita ja kuvia on kertynyt takataskuun, eli tarinaa on taas luvassa.

   Mitä parhainta alkanutta vuotta ja kevättä myös sinulle!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: