Viisi parasta | Villahuivit

Huivit – näillä leveysasteilla niitä tarvitaan yli puolet vuodesta. Pidän huiveista, mutta paksuista ja ylipitkistä huiveista en tykkää. Ne hävittävät kantajaltaan kaulan ja pahimmassa tapauksessa puolet naamaa. Mutta makuasioitahan nämä, kuten tyyliasiat aina.

Omat talvikauden lempihuivini ovat lämmintä villaa, mutta ohuita – ohut villa nimittäin kietoutuu ja laskeutuu kauniisti. Paras muoto huiville taas on mielestäni neliö, jolloin huivin voi taittaa kaulassaan kolmioksi eikä siihen huku.

Lempivillahuiveistani tuli suorastaan värisuora: musta-valkoista, mustaa, punaista, vihreää ja sinistä.

Sillä vaikka rakastan harmaata villakankaissa ja villapaidoissa, kaulahuiveissa käytän harmaata väriä vähän, koska se ei erotu tarpeeksi tummanpuhuvista talvitakeistani. Tykkään siitä, että huivi tuo väriä tummiin päällysvaatteisiini.

ranskalainen

ranskalainen_1kohta

1| Ranskalainen musta villahuivi (second hand). Kirpparilöytö, mistäs muualta kuin Frida marinan kirpparipuolelta. Tätä huivia käytän eniten; se oli kaulassani koko viime talven, ja sama meininki on jatkunut tänä syksynä ja alkaneena talvenakin. Mutta miksi en käyttäisi; huivissa on täydellinen malli, materiaali ja värimaailma: mustan kaverina hunajan- ja ruosteenruskeaa, metsänvihreää ja harmaata.

mustavalkoinen_zara

mustavalkoinen_zara_1kohta

2| ZARAn musta-valkoinen pepitaruudullinen villahuivi parin talven takaa, josta tykkään koko ajan enemmän ja enemmän. Se on tuo kuosi – ikuista rakkautta! Musta-valkoinen myös raikastaa kivasti ruskeita takkeja.

cos

cos_1kohta

3| COSin sammaleenvihreän värinen villahuivi, jossa on myös mustaa ja valkoista. Rakastuin tähän vastikään taas uudelleen. Sammaleenvihreä on järjettömän kaunis väri! Tämä on muuten ainoa näistä huiveista, joka ei ole neliön muotoinen. Poikkeus siis vahvistaa säännön.

becksondergaard

becksondergaard_1kohta

4| BECKSÖNDERGAARDin tummansini-punaruudullinen ohuempi villahuivi, joka löytyi viime keväänä alennusmyynneistä. Tämänkin värit ovat täydelliset! Sitä paitsi ra-kas-tan ruutuja, huivissa, housuissa, paidoissa – missä vain.

whyred

whyred_1kohta

5| WHYREDin kirkkaanpunainen villahuivi on nettikaupan alelöytö yli kolmen vuoden takaa, mutta toimii edelleen, niin vihreiden parkatakkien, lyhyiden prätkärotsimallisten villakangastakkien kuin leotakkienkin rinnalla. Huivi on ihanan ohutta ja pehmoista villaa ja melko harvaan neulottua.

Mainokset

4 vastausta to “Viisi parasta | Villahuivit”

 1. kattis Says:

  Mihin sun riekale jäi? :D

  • Vimps Says:

   kattis, jos tarkoitat gTIEn Riekaletta, se on hyvässä tallessa! Pesin sen tovi sitten ja pistin jemmaan. Riekaletta tulee käytettyä eniten juhlissa, ja tähän postaukseen pääsivät ne eniten käyttämäni villahuivit. Ihanahan se on edelleen!

   • Kattis Says:

    Joo sitä tarkoitin, muistelin vaan, että yhdessä vaiheessa keikkui tiuhaan kaulassasi 😉 Ja kivaa, että olet taas aktivoitunut täällä blogin puolella, sulla on aina mielenkiintoisia juttuja!

   • Vimps Says:

    Kiitos, on ollut kiva jauhaa taas näitä tyyliasioita ihan bloginkin puolella! Ideoita on edelleen enemmän kuin niitä ehtii toteuttaa ja kirjoittaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: