Värisuora

Olen vannoutunut nahkahansikkaiden käyttäjä. En kerta kaikkiaan osaa enää käyttää neulesormikkaita tai lapasia, vaikka käytin niitä lapsena ja vielä teininäkin. Nahkakäsineet nyt yksinkertaisesti ovat mielestäni kauneimmat mahdolliset käsineet, ja esimerkiksi autolla ajaessa välttämättömät; villapinta luistaa auton ratilla, joten henkilökohtaisesti en edes uskaltaisi käyttää autolla ajaessani muita kuin nahkaisia hansikkaita.

Mutta merkittävin syy, miksi valitsen nahkahansikkaat, on kuitenkin estetiikka. Nahka on ihana ja kaunis materiaali, joka vain kaunistuu sitä käyttäessä ja patinan kerääntyessä – myös hansikkaissa. En siis erikoisemmin varo käsineitäni, vaikka käsittelenkin niitä säännöllisesti nahansuoja- ja -hoitoaineilla.

Tykkään muutenkin leikitellä hansikkailla, ja valitsen aina takin kanssa eriväriset hansikkaat. Tavalliset mustat nahkahansikkaat ovat vähän tylsät, vaikka niitäkin omistan. Lemppareitani ovat aina jonkut muut kuin mustat; tällä hetkellä suosikkini ovat syvän tummanvihreät käsineet. Sävy on mielestäni järjettömän kaunis! Myös ruskean eri sävyt hansikkaissa ovat ihania.

Tässä yhteispotretti talvihansikkaistani; kaikissa niissä on villavuori.

varisuora1

varisuora2

hansikkaat vasemmalta oikealle
mustat ITALIALAISET (hansikkaissa ei merkkiä)
harmaat ITALIALAISET (hansikkaissa ei merkkiä)
vihreät ETCETERA | kastanjanruskeat ETCETERA
hunajanruskeat H&M

Mainokset

1 vastaus artikkeliin “Värisuora”

  1. […] kaapissani on jatkuvasti useampi pari nahkahansikkaita. Yhdellä parilla kun ei mitenkään pärjää. Talvikaudeksi pitää tietenkin olla lämpimät […]

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s