Syyshämärissä

Ne ajat ovat täällä taas – ajat, jolloin asukuvien ottaminen muuttuu lievästikin ilmaistuna haastavaksi. Luonnonvaloa on päivisin vähän, ja ennen kuin ilta ehtii edes alkaa, sitä ei ole enää yhtään. Seuraavan kerran valoa alkaa olla taas tarjolla näillä leveysasteilla asuville joskus tammikuun puolivälissä. Ja siihen on aikaa, huokaus.

Ikävin vuodenaika on siis alkanut. Tosin se on tämän syksyn ja alkavan talven kehuksi sanottava, että on ollut aivan mielettömän lämmin, kuiva ja kaunis syksy. Se on ollut niin ihanaa, etten oikein osaa sitä sanoiksi edes pukea. Jos minä saisin asioista päättää, syksy olisi tällainen eteläisessä Suomessa aina.

Mikäpä on nimittäin avokkaissa ja takki auki astellessa. Tänä syksynä tästä harvinaisesta yhdistelmästä on saanut nauttia mielin määrin, ja aion nauttia siitä niin pitkään, kun tällaisia kelejä vain suinkin riittää.

asu1

TIGER OF SWEDENin mustasta karvapintaisesta takista tuli välittömästi lempparipäällysvaate, mutta nyt on ollut niin lämmintä, että olen käyttänyt myös kepoisempia takkeja, ainakin jos sen alla on lämmin villapaita.

kaulus

kaulus_mv

Olen etsiskellyt jo viime talvesta asti mieleisiä pooloneuleita ja poolopaitoja, mutta niitä tuntuu olevan tuskaisen vaikea löytää, vaikka poolojen pitäisi olla jo ties kuinka monetta kautta trendien korkeimmalla aallonharjalla.

Tämä alkusyksystä löytynyt SAMUJIn yksilö läpäisi omat kriteerini: siinä on juuri oikean pituinen, ihana kaulus, sopivan pituinen helma, kaunis eläväinen neulepinta ja täydellinen harmaan sävy. Olen pitänyt poolopaidoista ja -neuleista pienen ikäni, ja soisin löytäväni niitä vielä muutaman omaan garderobiini. Vinkatkaa siis toki, jos olette törmänneet ihaniin poolopaitoihin!

kengat

Ilman sukkia en näilläkään keleillä tohdi tepastella – nyt on sentään marraskuu – mutta COSin vanhat glitternilkkasukat ovat sen verran ihonsävyiset, että niillä voi kaukaa katsottuna huijata itsensä paljasnilkkaiseksi. Eikä niissä hävetä huijauksen paljastuttuakaan, sen verran ihanat ne kullankimalluksineen ovat.

STOCKH LM hattu | TIGER OF SWEDEN takki
ETCETERA hansikkaat | SAMUJI villapaita
TIGER OF SWEDEN vyö | ZARA, SECOND HAND farkut
COS nilkkasukat | MAGIC SHOES, SECOND HAND kengät

Mainokset

1 vastaus artikkeliin “Syyshämärissä”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s