Vastustamattomat kaulukset

Asut, joissa pienet paitapuseron kaulukset kurkistavat villapaidan pääntien alta napakasti ja vastaansanomattomasti, ovat viehättäneet esteettistä silmääni niin pitkään kuin muistan.

kaulukset

Siihen nähden onkin outoa, miksi moisen yhdistelmän näkee ylläni niin kovin harvoin, kun se kuitenkin aina näyttää niin hyvältä. Tänä syksynä olen sitten ottanut kauluksettomia päiviä takaisin ja sonnustautunut kerran jos toisenkin villapaitaan ja paitapuseroon. Tulee välittömästi särmä olo, selkäruoto tuntuu oikenevan.

Muistan tosin heti yhden syyn, miksi minua harvemmin näkee paitapusero ja villapaita -yhdistelmässä: siinä tulee kovin helposti kuuma. Syksy on kuitenkin ehkä parasta aikaa kevään ohella pukea villapaidan alle paitapusero, ainakin jos tykkää flaneerata ulkona takki auki kuten minä. Ei tarvita edes huivia, koska kaulukset ja useammat vaatekerrokset ja niiden väliin jäävä ilma pitävät lämpimänä.

Takki onkin muuten uusi tulokas vaatekokoelmassani. TIGER OF SWEDENin musta karvapintainen villakangastakki näytti jo vaatepuulla aivan minun tyyliseltäni, ja kun sain sain ylleni, en voinut kuin hyristä. Hartialinja on juuri niin skarppi kuin pitääkin, helman pituus täydellinen, kaksirivinapitus aina yhtä tyylikäs ja taskut – no, takissa nyt yksinkertaisesti on oltava taskut.

neulos_vyo

Myös villapaita on uusi. Olen etsinyt vuoden päivät vihreää villapaitaa koluten lähinnä verkkokauppoja, mutta rapakon takaa Tukholmasta tämä sitten löytyi, Åhlénsilta. Palmikkoneule – rakastan, samoin kuin tätä täydellistä havunvihreää sävyä ja pientä pyöreää pääntietä. Ihana niin paitapuseroon yhdistettynä kuin ilmankin.

Muu asussa onkin vanhaa, rakasta ja tuttua. Teräskärkiset kitten heel -korkoiset avokkaat tekevät kaikista asuista jotenkin enemmän minun tyylisiä. Ja sehän sopii.

kengat

asu

lahis

STOCKH LM hattu | TIGER OF SWEDEN takki | MASKA villapaita
COS paitapusero | TIGER OF SWEDEN vyö
ZARA, SECOND HAND farkut | MAGIC SHOES, SECOND HAND kengät
ETCETERA hansikkaat | SECOND HAND laukku

Mainokset

1 vastaus artikkeliin “Vastustamattomat kaulukset”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s