Saint Laurentin jalanjäljissä

Kävin maaliskuun viimeisenä sunnuntaina katsomassa Maximissa Bertrand Bonellon ohjaaman elokuvan Saint Laurent, joka oli osa Season Film Festivalia. Leffa oli ehdottomasti nähtävä, niin merkittävä vaatesuunnittelija Yves Saint Laurent itselleni on, nykyään itse asiassa tärkein.

Niinpä päätin kunnioittaa muotigurun muistoa ja hänestä tehtyä hienoa elokuvaa pukeutumalla katselukokemusta varten herran parhaimpaan vuosikymmeneen, 1970-lukuun.

Vielä muutamia viikkoja sitten alleviivasin, että en halua näyttää 1970-luvun muinaisjäänteeltä tai sinne alati halajavalta ikihipiltä. Ei siis seitkytluvun aarteita samaan asuun bootleg-farkkujen tai varsinkaan vielä leveämpien liehulahkeiden seuraksi, ajattelin.

Ja nyt yhdistelen niitä jo iloisesti. Aitoja 1970-luvun kostyymejä ja enemmän tai vähemmän samalle vuosikymmenelle viittavia uusia vaateparsia. Hyvältä näyttää, ei voi mitään!

asu1

asu2

Kuten tämä Frida marinan kirpparipuolelta joskus vuosi sitten bongaamani muhkeakauluksisen mokkarotsi – kastanjanruskeaa mokkaa; yksi tämän kevään 1970-lukuteeman tärkeimpiä materiaaleja ja värejä – jonka yhdistin lempihuopahattuuni (joka sekin on hyvinkin paljon seitkytluvun tyylinen), mustiin, maltillisiin bootlegeihin ja valkokorollisiin mustiin nilkkureihin. Nämä tuoreemmat osaset tekevät leimallisesti seitkytlukulaisesta takista ja samalla koko asusta jotenkin modernimman, päivitetymmän.

Pahoin vain pelkään, että seitkytlukuhulluuteni tästä vain pahenee…

Ja ai että rakastankaan, miten hyvin hiusteni sävy rimmaa tämän mokkaihanuuden kanssa!

hiukset1

STOCKH LM hattu | SECOND HAND takki | H&M hansikkaat
LISA LEE, SECOND HAND silkkipaita | CROCKER Pep! Boot farkut
TIGER OF SWEDEN kengät | SECOND HAND laukku

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s