Melkein kuin uudet kengät

Olen käyttänyt viime päivinä kolmea kenkäparia, joista kahdet ostin jo viime kesän alennusmyynneistä ja kolmannet joulukuun alussa. Otin kuitenkin kaikki parit käyttöön vasta nyt, ja tuntuu kuin olisin ostanut juuri uudet kengät – koska uudethan ne ovat, käyttämättömät, vaikka ostohetket ovatkin kuukausien takana.

Mitä luultavimmin moni ajattelee, ettei moisessa ole mitään järkeä. Miksi ostaa jotkut kengät tai vaateparsi, jos sitä ei ota heti käyttöön? Jostain syystä minulle tapahtuu näin aina välillä.

TIGER OF SWEDENin valkokorolliset nilkkurit ja ACNE STUDIOSin hunajanruskeat Alma-nilkkurit ostin keskellä kuumimpia helteitä, ja hankinkin ne tulevaa syksyä ja talvea varten. Syystä taikka toisesta molemmat kengät jäivät kuitenkin syksyllä käyttämättä, vaikka välillä niitä jalkaani sovittelinkin. Tiger of Swedenin nilkkurit olisi pitänyt myös käyttää suutarilla kumisten puolipohjien laittoa varten, enkä saanut sitäkään aikaiseksi. Sama juttu RACHEL ZOEn mustissa poninkarva-nilkkureissa; nahkapohjaisilla kengillä ei tehnyt mieli mennä luistelemaan lumisille kaduille.

tigerofswedenit

acnet

rachelzoet

Joten nyt, kun lumesta ja liukkaudesta on päästy kaduilla eroon, olen tepastellut enemmän kuin innoissani ”uusissa” nilkkureissani.

Ja ehkä parasta on, että kaikki nämä kengät on maksettu jo aikoja sitten!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: