Pariisinpunaista

Suunnittelin viime viikolla talvitakkien roudaamista varastoon ja keveämpien palttoiden tuomista niiden tilalle, mutta celsiusten painuminen nollaan ja etenkin viikonlopun jäinen pohjoistuuli saivat siirtämään takinvaihtoviikot eteenpäin.

Villakangastakeille on edelleen tarvetta, ja valitsin pienen tauon jälkeen takkitangoltani rotsin, jossa viihdyin melkein koko syksyn ja kuluneen talven.

Tämä takki on tehty oppilastyönä mittojen mukaan minulle, toissasyksynä, mutta aktiiviseen käyttöön otin sen vasta viime syksynä. Olen saanut päättää tässä takissa kaikesta: kankaasta, vuorikankaan väristä, helman pituudesta, hihojen leveydestä, kauluskäänteiden kapeudesta. Niinpä tykkäänkin tästä aivan valtavasti, ja takki sopii suureen osaan muita vaatteitani, etenkin pillifarkkuasuihin.

asu1

Pillifarkuista puheen ollen, onnistuin nappaamaan itselleni Isabel Marant pour h&m -yhteistyömallistosta syksyllä 2013 haaveilemani pariisinpunaiset pillit, mutta pöksyt ovat päätyneet päälleni valitettavan harvoin.

Sopivien kenkien löytäminen pillien pariksi tuottaa päänvaivaa, mutta nämä RACHEL ZOEn poninkarvaiset nilkkurit mallasivat niiden kanssa pitelemättömästi; molemmissa lienee jotain sensuellia kapinallisuutta ja vähän omapäistä rokkiakin. Lupaan pukeutua punaisiin pilleihin yhä useammin, kunhan kaivattu avokaskausi alkaa, sen verran hyvältä ne kintuissani näyttivät.

kengat1

Päähän vanha tuttu hattu, kaulaan yksi lempivillahuiveista, olalle kirpparilaukku, ja katso, kokonaisuudesta tuli mielestäni hyvin tyylini mukainen. Viihdyin.

hattu1

hattu2

Takittomia asukuvia ei lauantaina tarjettu ottaa, hrrr. Tahdon Pariisiin, siellä on taatusti jo kevät ja lämpimämpää.

STOCKH LM hattu | ZARA huivi | HAND MADE BY JANIKA takki ETCETERA hansikkaat | ISABEL MARANT POUR H&M farkut
RACHEL ZOE kengät | SECOND HAND laukku

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: