Uusia kiinnostavia blogeja

Seuraan päivittäin joukkoa blogeja, mutta ne ovat yleensä niitä samoja, jotka ovat olleet lukulistallani jo vuosia. Silloin tällöin tulee onneksi aina uusia kivoja blogeja vastaan, ja nyt sain päivitettyä ne myös tuonne oikealta löytyvään blogilistaan.

Tyylikkäiden tyyppien asukuvat kiinnostavat edelleen, mutta lukuisten blogiyhteistöiden myötä saatujen kostyymien, kodinkoneiden saati muun kaman esittely ei jaksa innostaa. Siksi ilahdunkin joka kerta, kun löydän blogin, jonka kirjoittajalla on jotain sanottavaa, vaikkapa tyylistä. Tällaisia blogeja ovat muun muassa lontoolaisen muotitoimittajan Dana Cristina Strautin tämän hetken muoti-ilmiöihin ja laajemminkin tyyliin pureutuva Fashion Tag, Hyvän mielen vaatekaappi -kirjastakin tunnetun Rinnan Pitsikirja tai Palava rakkaus, pikkusydän, jonka Tiia kirjoittaa kirpputorilöydöistä, kissoista ja maalla asumisesta.

ruusut

Inspiroivia blogeja löytyy myös tyyliskenen ulkopuolelta: She’s not anyone -musiikkiblogin Miia kirjoittaa brittipopista ja toisinaan myös siihen liittyvästä tyylistä kuten parkatakeista ja tennareista, Kun omaa ei ole -ratsastusblogin Erika valmentaa hevosia ja hyppää estekisoissa (ja nyt kuvioihin on tulossa myös oma hevonen Aapo!) ja Villa Beatan Jaana remontoi kaunista vanhaa taloaan ja kohentaa sen pihaa.

Oletteko te löytäneet joitain uusia, kiinnostavia blogeja?

Mainokset

Yksi vastaus to “Uusia kiinnostavia blogeja”

  1. tuulikki Says:

    Tämä on kiva blogi jota ainakin ite tykkään seurata. :) http://ennastiles.tumblr.com/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: