Tyylihuomioita kevättalvelta 2015, osa 1

1| Raitapaidat enteilevät kevättä. Raidat olivat sydäntalven paitsiossa, mutta kevättalveen ne jo kuuluvat.

raidat

2| Eniten käyttämäni laukku löytyi pari vuotta sitten Kallion puistokirpparilta. Käytän välillä muitakin laukkuja, mutta palaan tähän kaksi euroa maksaneeseen lempilaukkuuni aina uudelleen.

laukku1

3| Kynsien ainoa oikea väri on klassisen kirkkaanpunainen. Pimeimpään vuodenaikaan lakkasin kynteni viininpunaisella, mutta en enää. Mieleisin sävy löytyy tällä hetkellä ESSIEltä.

kynnet

4| Sininen farkku tuntuu raikkaalta. Kuljin koko syksyn ja pimeimmän talven mustissa pilleissä, mutta nyt siniset farkut ovat alkaneet taas houkuttaa.

farkut

5| Nahka näyttää parhaalta, kun se on käytössä patinoitunut ja jopa tummunut. H&M:n hunajanruskeista nahkahansikkaista tuli lempiparini, kun niiden pintaan oli kertynyt hieman patinaa. Toki olen suojannut ne nahkarasvalla.

hansikkaat

 

Mainokset

2 vastausta artikkeliin “Tyylihuomioita kevättalvelta 2015, osa 1”

  1. Vitsit sun hiukset on taas kasvaneet!! Ja toi laukku on aivan ihana – just huomasin itsekin, kun pienempien käsiveskojen kokoelmaani tutkin, että niistä jokaikinen on kirpparilta, kallein taitanut maksaa parikymppiä. Suurin osa nahkaa, ehjiä tai ainakin korjattavissa (ja osa korjattukin).

    1. Joo June, nää kasvaa kyllä kiitettävää tahtia! Tosin toivon pääseväni lähiaikoina parturille, jotta latvat saataisiin siistittyä, enkä tiedä, miten paljon siinä sitten pituutta lähtee. Ajatuksena on kuitenkin pitää nämä pitkinä.

      Ja tiedätkö, ihan sama juttu mullakin – kaikki eniten käyttämäni laukut ovat löytyneet kirpparilta, poikkeuksena Lumin viininpunainen Irina-laukku. Hyvä niin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s