Ei mitään uutta aleauringon alla

Kun alennusmyynnit alkavat, huomaan toistavani samaa vanhaa kaavaa: tsekkaan, löytyykö jotain pidempään haaveilemaani juttua aleprosentilla varustettuna. Toinen toistuva piirre alehankinnoissani on, että ostan alennettuun hintaan aina kenkiä tai neuleita, silkkiä tai nahkaa.

Vuodenvaihteen alennusmyynneistä ei tällä kertaa tosin tarttunut mukaan yhtäkään kenkäparia, mutta neulekokoelmani karttui senkin edestä kolmella kaunottarella, kaikki vieläpä samasta kaupasta eli Sokokselta.

 

pino1

Sokoksella myydään nykyään useampaakin lemppariruotsimuotimerkkiäni, kuten TIGER OF SWEDENiä ja FILIPPA K:ta, ja niiden joukosta tein myös alennuslöytöni.

Tiger of Swedenin mustavalkoinen merinovillaneule täyttää ruudullisten vaatteiden vajettani, jota olen jo pidempäään yrittänyt paikata.

tigerofsweden1

tigerofsweden1kohta1

Filippa K:lta sovitin useampaakin neuletta, mutta tämä napakkaa puuvillan ja merinovillan sekoitettava oleva V-aukkoinen neule näytti ylläni kuin olisin käyttänyt sitä aina, joten valinta ei lopulta ollut vaikea. Neule onkin ollut ahkerassa käytössä siitä lähtien.

filippak1

filippak1kohta1

Klassisen harmaan merinovillaneuleen tehtävään löysin onnekseni J. LINDEBERGin merinovillaneuleen, sillä edellinen harmaa neuleeni COSilta on mennyt pilalle. Erinomainen löytö siis!

jlindeberg1

jlindeberg1kohta1

Joku voisi nyt paheksuvasti todeta, tarvitsenko todella näin monta uutta neuletta, mihin voin puolestani vastata: Tarvitsen. Käytän neuleita syksystä kevääseen eli yli puolen vuoden ajan päivittäin, ja jos omistaisin vain pari neuletta, ne olisivat tällä käyttötahdilla nopeasti kuluneet puhki. Neuleet ovat todella olennainen osa tyyliäni, tärkein yläosani. Sitä paitsi pari vähäiselle käytölle jäänyttä neuletta on jo kirpparipinossa, ja sinne tuntuu olevan tunkua enemmänkin.

Aleprosentit olivat siis Sokoksella tänä vuonna kohdillaan, enkä voisi olla iloisempi tekemistäni alelöydöistä. Tiger of Swedenin ja Filippa K:n neuleet lähtivät nimittäin kotiin 40 prosenttia ovh:ta huokeammalla ja J. Lindebergin neule puoleen hintaan. Kannattaa siis pitää silmänsä Sokoksella auki, kun etsii laadukkaita neuleita!

pino11

mustavalkoruudullinen neule TIGER OF SWEDEN
vaaleanharmaa neule J. LINDEBERG
musta-tummanharmaa neule FILIPPA K

PS. Vaatteiden kokolappuja ei kannata tuijottaa orjallisesti. Esimerkiksi näistä neuleista Tiger of Swedenin ja Filippa K:n yksilöt ovat kokoa S ja J. Lindebergin kokoa L. Sovittamalla selviää parhaiten!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: