Jotain uutta auringon alla

Suojaan silmäni auringolta aina, mutta koska tarvitsen aurinkolaseihini vahvuudet, aurinkolasien hankinta ei onnistu parilla kympillä. Samasta syystä johtuen minulla ei myöskään ole mittavaa aurinkolasikokoelmaa, vaan olen käyttänyt nyt kolme ja puoli vuotta RAY-BANin aurinkolaseja, jotka ovat kilpikonnakuosisia pokia myöten samanlaiset New Wayfarer -lasit kuin silmälasinikin. Pidän todella paljon aurinkolaseistani, mutta olen nyt pari vuotta haaveillut, että jahka talous antaa myöten, hankin niiden seuraksi Ray-Banin klassiset Aviator-pokat.

Viime vuoden lopulla Forumissa toimivassa Optikko Arvolassa oli sen verran hyvä tarjous, että hankin pitkään haikailemani pilotit silmälasien uusinnan yhteydessä.

Legendaarisista, jo 1930-luvulla lanseeratuista Aviator-metallisangoista on tänään tarjolla kolmea eri kokoa ja eri värisiä kehyksiä. Kasvojeni koon ja linssieni vahvuuksien mukaan nenälleni päätyivät pienimmät aviatorit. Kehysten halusin olevan kullanväristä metallia ja linssien ruskeat.

aurinkolasit2

aurinkolasit3

aurinkolasit1

STOCKH LM hattu | RAY-BAN Aviator aurinkolasit | SISLEY takki

Ja ai että tykkäänkin! Tuntuu kuin niskassa olisi kokonaan uusi asu tai tyyli terästynyt, niin paljon yksillä aurinkolaseilla on vaikutusta.

Kevät voi puolestani tulla vaikka saman tien!

// Huom! Olen ostanut aurinkolasini itse enkä saanut niitä blogini kautta. //

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: