Parempi versio minusta

Tiedättehän ne vaatteet, jotka saavat mielialan kohoamaan ja askeleen kepenemään? Ne, jotka istuvat saumattomasti ja korostavat parhaita puolia – jotka tekevät ihmisestä vaatteiden sisällä paremman, päivitetyn version. Itsen näköisen.

Tämä mekko on sellainen.

asu1

asu2

Olen omistanut tämän mekon jo kaksi vuotta, mutta se taisi jäädä aikanaan esittelemättä. Mekko on espanjalaisen ANGEL IGLESIASin ja ostettu Palonista, kun se vielä sijaitsi Eerikinkadun kivijalassa – tiedoksi muuten, että vaikka kivijalkakauppaa ei enää olekaan, verkkoputiikki toimii edelleen!

Kutsun tätä mekkoa talvimekoksi, sillä vuoritettu villasekoitekangas on turhan lämmin kesäaikaan. Sen sijaan syksyllä ja talvella mekko toimii mitä mainioimmin sekä arjessa että juhlassa, kokemusta on. Juhlaan valitsen jalkaan sirot korot ja vyötärölle eleettömän vyön. Koruja tämä mekko ei kaipaa, kaunis takaa lapaluihin asti uurrettu pääntie riittää yksityiskohdaksi.

Arkisena toimistopäivänä painoin päähäni lempihattuni ja solmin kaulaani irtokauluksen.

Kaulus on fäsöniä eli kotimaista muotia, AINOKAISEN, ja tehty kierrätetyistä, käsin virkatuista pitsipaloista, mittatilauksena minulle. Ihana! Rakastan Ainokaisen sensuelleja mekkoja ja asusteita; nainen merkin takaa, Netta Kervinen, jakaa selkeästi saman maun kanssani, mitä tyyliin tulee.

punaa_hampaissa

sivusta

takaa

Vyö on tämän syksyn löytöjä. Kapeiden vöiden kokoelmastani uupui kastanjanruskea yksilö, ja Karhupuiston kupeessa sijaitsevasta vintageputiikki Hoochie Mama Janesta se löytyi. Kullanvärinen siro solki viittaa 1980-luvulle, ja matelijakuosi miellyttää aina.

vyo

Kenkinä palvelivat SAMUJIn mustat tolppakorkoavokkaat, jotka ovat osoittautuneet niin moniin asuihin muotoutuviksi sekä hyviksi jalkaan, että niistä tuli alkusyksyn eniten käytetyt kengät.

Onni ja autuus muuten nämä leudot syyskelit, kun tarkenee ohuilla sukkahousuilla! Ohuissakin sukkahousuissa – ja etenkin niissä – turvaudun WOLFORDiin ja 20-denierisiin Satin Touch 20 -sukkiksiin. Voisi kuvitella, että 20-denieriset sukkahousut risahtavat hetkessä rikki, mutta wolfordit ovat tunnetusti kestävät. Olen saanut omiani rikki vain tartuttamalla niitä esimerkiksi lattialistasta törröttövään naulaan.

Villasukkahousuihin ehtii vielä sonnustautua kyllästymiseen saakka.

kengat

STOCKH LM hattu | AINOKAINEN irtokaulus
ANGEL IGLESIAS mekko | SECOND HAND vyö
WOLFORD Satin Touch 20 sukkahousut | SAMUJI kengät

Mainokset

Yksi vastaus to “Parempi versio minusta”

  1. Potentiaalinen Project 333 | Talvi | Says:

    […] 6| Mekot. Mekkoja käytin talven mittaan varsin paljon. TEESETin suklaanruskea second hand -mekko on talviaikaan eniten käyttämäni mekko, vaikka en olekaan saanut ikuistettua sitä vielä kertaakaan asukuviin, ja kovana kakkosena tulee ANGEL IGLESIASin musta villasekoitemekko. […]

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: