Pari pelastusta otsatukkapaniikkiin

Näin pitkät hiukset minulla on ollut viimeksi lakkiaisissani eli 1990-luvun puolivälissä, ja vaikka tukka venähtikin sen jälkeen kerran puolipitkäksi, otsatukka säilyi silloinkin lyhyenä.

Tykkään kunnon napakasta otsatukasta, ja se sopii mielestäni todella hyvin polkkatukkaan mutta myös pitkiin hiuksiin. Tällä kertaa kun annoin hiusten kasvaa, päätiin silti jättää myös otsatukan rauhaan.

Totuus kuitenkin on, että en tykkää yhtään, kun tukka on silmillä. Näin oli jo silloin lukiossa ollessani, ja siksi pidin hiukset arkisin liki aina kiinni. Nyt olen opetellut kampaamaan hiukset sivuun, ja jos hiuslakka ei riitä, avuksi tulevat pinnit. Viime aikoina olen oppinut myös tekemään otsatukan kiinnittämisestä kampauksen jutun, mistä olen erityisen ilahtunut. Ongelmasta tuleekin kaiken keskipiste!

Aina ei kuitenkaan jaksa tai ehdi väkertää otsatukkaa tarkemmin (todellisuudessa siinä ei mene kauan, kyse on enemmän laiskuudesta), jolloin pelastuksen otsatukkaärsytykseen ovat tuoneet hiuspannat, joita olen käyttänyt viimeksi ammoisella 1980-luvulla.

FIONA TIMANTIN ruskean villakankaisen rusettipannan ostin viime syksynä ystäväni Minnan Paloni-putiikista (ja vaikka Palonilla ei enää kivijalkapuotia Eerikinkadulla olekaan, verkkokauppa toimii edelleen!), mutta vasta viime viikkoina olen päässyt sen kanssa sinuiksi. Luulen, että tuolla kaunispintaisella villakankaalla on osansa asiassa näin syksyaikaan.

Rusetti on aika iso, ja voin kuvitella, että kaikki eivät tuntisi oloaan omaksi näin muhkean rusetin keikkuessa päälaella. Mutta minä tykkään! Ja nimenomaan tavallisena tiistaina, koska rusetin kuosi ja materiaali ovat passeleita juuri arkeen.

fiona1

fiona1pysty

Tuoreempi pantatulokas on toisen ystäväni, Marian Frida marina -putiikista Kaarlenkadulta ostettu.

MAMAHAn musta panta ei ole niin massiivinen kuin Fiona Timantin, mutta olennaista onkin, että pannat ovat keskenään riittävän erilaisia. Panta on päällystetty vanhalla miesten silkkikravatilla, josta on myös taiteiltu hieno ruusuke.

mamaha_ruusuke_1kohta

Tämä panta on viihtynyt viime päivinä enemmänkin päässäni; se tuntuu sopivan monenlaisiin asuihin. Pitääkin laittaa jotain todistusaineistoa asukuvien muodossa.

mamaha1

mamaha2

mamaha_vaaka1

Näissä kuvissa olen laittanut hiukset ruusukkeen puolelle päätä ponnarille aika korkealle – lopputulos on aivan erilainen kuin hiukset auki.

Mamahan pantoja on siis myytävänä Frida mariassa, ja kaikki pannat ovat keskenään erilaisia, koska nainen niiden takaa, Malla, taiteilee ne kierrätyskravateista.

FIONA TIMANTTI ruskea rusettipanta
MAMAHA musta ruusukepanta

Mainokset

2 vastausta to “Pari pelastusta otsatukkapaniikkiin”

  1. Salka Says:

    Mä olen kyllä kade sun hiuksista, nuo on niin mahtavat! Liukuvärjäys todella onnistunut :)

    • Vimps Says:

      Voi KIITOS, Salka! Mäkin tykkään näistä hiuksista pitkinä ja latvoista vaaleampina edelleen ihan hulluna!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: