Maltillinen huivikauden avaus

Eilen tiistaina oli pakko laittaa aamulla huivi kaulaan. Arvelin sen olevan aiheellista, ja sitä se oli. Merihaassa tuulee aina, oikeastaan aika monta muuta Helsingin kohtaa ilkeämmin ja kylmemmin, johtuneeko keinotekoisesti meren ylle rakennetusta sijainnista – Merihakahan on myös huomattavasti korkeammalla merenpintaa, joten jo siitäkin syystä siellä tuulee paljon äkäisemmin kuin maan kamaralla. Lisäksi tuulenpyörteet ovat todella äkkivääriä täällä kannella; siinä saa pidellä tiukasti hatustaan kiinni, ettei tuuli sitä vie.

Ajattelin aloittaa huivikauden maltilla. Se tarkoittaa puuvillaista huivia; villahuivien aika ei ole vielä. Ajatukseni taustalla on asteittaisuus: aivan samoin kun en ensimmäisten nollakelien (ne koettiin Helsingissäkin jo tänään) aikaan vedä niskaani lämpimintä parkaani, jotta ilmojen jäähdyttyä on lämpimämpikäkin pelimerkkejä ylle puettavaksi, en myöskään kiedo kaulaani vielä muhkeinta ja lämmittävintä villahuiviani.

huivi1

huivi3

huivi2

Musta-harmaaraidallinen trikoohuivi on jo vuosien takaa ZARAsta, mutta raidat kolisevat kohdallani aina. Ja ovat klassisia.

Raitahuivi myös näyttää kivalta raitaneuleeseen yhdistettynä, kuten eilen (asukuvaa ei valitettavasti ole) ja moderniksi kokemani mustan syystakin kanssa, jonka löysin kesken hikisimpiä helteitä Göteborgin alerekeiltä. Takista asiaa myöhemmin, se nimittäin on ihan täydellinen merihakalaiseen syyssäähän!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: