Alekesä 2014 oli hyvä, osa 1: Kenkäonnea

Tämä kesä on ollut enemmän kuin menestyksekäs alennusmyyntien suhteen. Määrällisesti se ei ole ollut valtava, sen sijaan olen löytänyt garderobiini olennaisesti kuuluvia vaateparsia ja asusteita, joista joitakin olen metsästänyt vuosia. Muutama jahti on siis saatu viimein päätökseen, mistä olen hyvin iloinen.

Nyt jo lusitun kesäloman alkajaisiksi lähdin kesäkuun viimeisenä lauantaina lentäen Ouluun ja siellä Hailuotoon Bättre Folk -festareille. Koska en ollut käynyt Oulussa hävettävän pitkään aikaan, päätin jäädä kaupunkiin yhtä vuorokautta pidemmäksi ajaksi ja ostin paluulennon vasta maanantaille. Lento kotiin lähti illansuussa kuudelta, joten maanantaina oli aikaa kierrellä myös alennusmyynneissä. Ja siellähän tärppäsi, paremmin kuin osasin odottaakaan!

Poikkesin Oulun Stockmannin vieressä sijaitsevaan Vima-tavarataloon, jonka kenkäosastolla oli hyviä aleprosentteja – ja hyviä laatumerkkejä. Sydämeni pomppasi ylimääräisen kerran, huomasin, että loppukeväästä haikailemani TIGER OF SWEDENin sandaalit olivat alessa – ja minun koossani! Kun kengät tuntuivat mukavilta jalassa, vakuutuin entisestään.

sandaalit1

sandaalit2

Mutta sitten huomasin, että myös nudeja avokkaita oli alennuksessa, ja nudeja avokkaita olen etsinyt kauemmin kuin olen pitänyt tätä blogia.

Potentiaalit yksilöt olivat TED BAKERin – merkki, jonka tunnen etenkin ruseteistaan mutta jota en omista itse lainkaan. Esillä olleissa tedbakereissa oli kaikki kohdallaan: kaunis, klassinen malli, kunnon korko (ei kuitenkaan liian korkea), miellyttävät jalassa, hinta.

avokkaat1

Siinä sitten ämpyilin taas, ostaako vain toiset vai molemmat. Kenkäfriikkinä päädyin kiikuttamaan molemmat kotiin, kuinka yllättävää.

Tykkään molempien kenkien kauniista kullanvärisistä yksityiskohdista, sandaalien kulmikkaista kultasoljista ja avokkaiden kullanvärisistä kärkikoristeista, takasaumassa olevasta nastasta ja korkojen alareunassa olevista metalliupotuksista.

sandaalit1kohta1

avokkaat1kohta1

avokkaat1kohta2

Kullanvärinen, nahkainen sisäpohja, jota oli terästetty vaaleanpunaisella kiiltonahalla, oli kuin meikäläisen unelmista.

avokkaat1kohta3

Ilahduin myös, kun kenkien pohjat olivat niin ikään kullanväriset – ja niihin oli kaiverrettu Cinderella is a proof that a new pair of shoes can change your life. -teksti. Hurmaavaa! Ehkä tuttua Ted Baker -faneille, mutta minulle hauska ja ihana yllätys.

Kuten alla olevasta kuvasta huomaa, kengät päätyivät heti käyttöön, ja kuvaamaan ennätin ne vasta myöhemmin.

avokkaat1kohta4

Olo on onnekas, kun vuosikausia metsästämäni nudet avokkaat löytyivät viimeinkin ja ovat käytössä osoittautuneet superhyviksi ja -mukaviksi kengiksi. Kauniiksihan ne jo tiesinkin. Lisäksi iloitsen klassisista, makuni mukaisista sandaaleista, joiden uskon päätyvän jalkoihini tulevinakin kesinä.

TIGER OF SWEDEN sandaalit | TED BAKER avokkaat

 

 

Mainokset

5 vastausta to “Alekesä 2014 oli hyvä, osa 1: Kenkäonnea”

 1. Anne Malia Says:

  Jestas mitä löytöjä, molemmat kengät aivan ihanat. Aleista tehdyt laatuostokset ovat kyllä parhautta :) Mun pitäisi muuten myös löytää hyvät nudet avokkaat.

  • Vimps Says:

   Eiks ookin, Anne! Nämä ovat olleet niin huippulöytöjä, ja etenkin noita avokkaita olen käyttänyt jo nyt tosi paljon. Ihanat jalassa! Toivottavasti säkin löydät pian omat nudet korkosi!

 2. Alekesä 2014 oli hyvä, osa 2: Nahkaa ja nilkkureita | Says:

  […] esiintyvät kengät, Oulun alennusmyynneistä löytyneet TED BAKERin nudet avokkaat ovatkin jo esiintyneet blogissa, ja voin luvata, että tulevat esiintymään aika monta kertaa vielä tulevaisuudessakin, sen […]

 3. Ei se ole niin vaikeaa | Says:

  […] on täydentynyt useilla erittäin olennaisilla vaatekappaleilla ja asusteilla. Osa niistä on ollut pitkään metsästettyjä ja viimein löytyneitä tapauksia, osa tullut sattumalta eteeni ja ottanut saman tien tärkeän aseman tyylissäni. Villatakkeja, […]

 4. Projekti Parempia kenkiä | Says:

  […] vilahtavat myös viime kesänä Oulusta alennusmyynneistä löytyneet TED BAKERin nudet avokkaat ja TIGER OF SWEDENin…. Nudeja avokkaita olin etsinyt vuosikausia, ja ne pääsivätkin jalkaani sen jälkeen usein, […]

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: