Kesä villapaidassa

Nämä niin sanotut ”kesäkelit” ovat olleet varsin ankeita, mutta päätin sitten kuitenkin kääntää syyskuu kesäkuussa -sään voitoksi: siihen second hand -putiikista löytyneeseen midimittaiseen villasekoitehameeseen, joka lähti juuri mukaan ensi syksyä ajatellen, voi sonnustautua jo nyt – ei tule kuuma, kuten oikeana kesänä tulisi.

Sama juttu villapaitojen kanssa. Merino- tai kasmirnuttuja ei tarvitse pakastaa kylmempiä kelejä varten, koska ne ovat täällä jo nyt, eivät vain pakastimessa. Olenkin nimennyt tämän FILIPPA K:n hennonhaaleanpunaisen mohairneuleen kesävillapaidaksi. Oikeana kesänä siinä tulisi helposti hiki, mutta ei nyt.

Minähän kuolasin tätä neuletta koko kevään; kirjoitin siitä täällä blogissakin. En malttanut myöskään odotella mahdollisia aleaikoja (tavatonta kohdallani), sillä ajatus siitä, että tämä vaaleanpunainen unelma jäisi uupumaan garderobistani, suorastaan kauhistutti. Kuvissa tuo hentoinen väri on melkein palanut pois.

vyo

Muita hyviä kesään liittyviä juttuja:
1| saa pukeutua taas lempikesätakkiin, kolmatta kesää niskassa kuluvaan armeijahenkiseen parkaan
2| tarkenee avokkaissa ilman sukkia (no on välillä ollut pakko käyttää piru vieköön nilkkasukkiakin, mutta onneksi on glittersukat)
3| se keväisin ja syksyisin lyhyeksi parjattu kausi, jolloin voi yhdistää villapaidan tai villakangasulsterin paljaisiin nilkkoihin ja avokkaisiin, on taas täällä.

Mikäs tässä sitten vaatehifistelijän elellessä.

Olen muuten vähän itsellenikin yllätykseksi tykästynyt oikeastaan ekan kerran elämässäni korkeavyötäröisiin farkkuihin. Korkeavyötäröisiä sortseja ja hameita käytän toisinaan, mutta farkuissa suosin liki aina matalavyötäröistä mallia. No näissä CROCKERin Pow 2nd skin -farkuissa on varsin korkea vyötärö, ja jostain syystä se näyttää nyt hyvältä. Yläosatkin näyttävät erilaiselta korkean vyötärön kanssa, tai ainakin niitä pitää valita vähän eri kriteereillä kuin matalavyötäröisten alaosien kanssa.

Yksi viime aikojen ilahtumisen hetkiä myös oli, kun älysin kokeilla tätä IRIARTE IRIARTEn vyötä farkkujen kanssa. Olen nimittäin käyttänyt tätä melko lyhyttä vyötä vain mekkojen kanssa, koska eihän se lantion yli ole yltänyt – mutta näissä korkeavyötäröisissä farkuissapa vyötärö on ylempänä, ja jo vain yltää! Konjakinruskean nahan, haaltuneenvaaleanpunaisen ja mustan yhdistelmä on mielestäni aina vastustamaton.

asu_rotsi1

asu_rotsi2

asu1

Kengät muuten eivät ole uudet, vaikka eivät ole blogissa tätä ennen esiintyneetkään. Löysin ne viime syksyn alussa, vai oliko se loppukesää, edesmenneen Rizzon alesta.

Rizzon lopettaminen oli kyllä suuri menetys kaltaiselleni kenkäfriikille. Sieltä löysi aina kunnon valikoiman laadukkaita merkkejä, kuten vaikka ACNEa, HOPEa tai SEE BY CHLOEa, ja myös putiikin oman merkin kengät olivat laatuisasti valmistettuja. Niin nämäkin; korkeasta stiletosta huolimatta hyvät jalassa ja kävellä. Made in Italy -teksti pohjassa takaa sen.

kengat1

kengat11

kengat2

kengat3

ZARA takki | FILIPPA K neule | IRIARTE IRIARTE vyö
CROCKER Pow 2nd skin farkut | RIZZO kengät

Mainokset

4 vastausta artikkeliin “Kesä villapaidassa”

  1. […] -farkut  päätyivät aktiivisempaan käyttööni eli käytännössä ylleni liki päivittäin viime kesän korvalla ja toden teolla loppuvuodesta,  eli pari kuukautta siihen meni, ja nyt farkut ovat historiaa. […]

  2. […] Itselleni kevään lämpimämpi välikausitakki voisi olla villakangastakki, kevyempi välikausitakki nahka- tai mokkarotsi tai vanulla kevyesti tikattu takki, esimerkiksi BAUM UND PFERDGARTENin leotakki tai PIRETAn samettitakki, ja kevätakki trenssi tai parka. […]

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s