Päivän yksityiskohta | Vaaleanpunaista tuplana

Elämä on kiertokulkua. Aina tietyn ajan jälkeen samat linjat ja materiaalit ovat trendien keskiössä, aivan kuten aallot lyövät rantaan oman syklinsä mukaisesti, yhä uudelleen ja uudelleen.

Saman syklisyyden huomaan myös pukeutumiseen liittyvien lempivärieni kanssa (sisustamisen lempivärit voivat olla jotain aivan muuta): kun aikaa on kulunut tarpeeksi, vanhakin suola alkaa janottaa.

Nyt on ilmeisesti kulunut riittävän pitkään siitä, kun viimeksi pukeuduin vaaleanpunaiseen. Blogin alkumetreillä, kohta viisi vuotta sitten vaaleanpunaista ja pinkkiä päätyi ylleni varsin usein, mutta useampaan vuoteen vaaleanpunaista ei juuri ole päälläni nähty.

Kunnes tänä aamuna tajusin, että se on tehnyt paluunsa. Vaaleanpunainen.

tennarit1

tennarit2

Ainakin kolme viime aikojen hankinnoista on eri sävyisiä vaaleanpunaisia, ja ne kaikki ovat niskassani nyt. Samanaikaisesti. Toimii, koska sävyt vaihtelevat, ja materiaalit myös.

Kuvissa niistä kaksi.

Tunne on kuin kahdeksanvuotiaalla Miralla, joka oli juuri valinnut oululaisessa marketissa itselleen maailman kauneimmat vaaleanpunaiset Leo-lenkkarit. (Niiden merkki ihan oikeasti oli Leo, vaikka täpliä ei ollutkaan.)

Ilonsekainen onni.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s