Vuoden odotus

Olen kirjoittanut parin viime vuoden aikana ehkä useampaankin otteeseen, mistä löytäisin uuden laukun – jonkun todella ihanan.

Laukkukokoelmani koostuu enimmäkseen käytettynä ostetuista veskoista, joiden vastapainoksi haluaisin jonkun hieman ylellisemmän mutta toki silti kestävän ja tyyliseni laukun. Ja tämän kaiken vielä kohtuuhinnalla, sillä tonni tai kaksi tonnia on nyt vaan minun näkökulmastani aivan liian paljon käsilaukusta. Voisin ehkä sijoittaa saman summan järjestelmäkameraan tai maantiepyörään (tai ehkä mieluiten vaikka Pariisin-matkaan), mutta käsilaukkuun – en. En kuitenkin kritisoi niitä, jotka omistavat tuhansien eurojen laukkuja. Jos itselläni olisi niin paljon irtorahaa, että parin tonnin ostosta varten ei tarvitsisi säästää, ehkä minullakin olisi yksi tai kaksi luksuslaukkua. Tällä hetkellä laukkuni maksimibudjetti on 250 euroa, joka sekin on sievoinen summa rahaa.

Vuosi sitten löysin yhden potentiaalisen yksilön Vanhalla järjestetyistä Fashion Stock Sale -tapahtumasta, mutta jätin tyhmyyttäni laukun sinne, koska päädyin toiseen laukkuun LUMI ACCESSORIESin osastolla. Ostamatta jäänyt laukku on kirvellyt siitä lähtien, aina kun on laukkuproblematiikkaa mielessäni pyöritellyt.

lumi1

Tänä vuonna lähdin Fashion Stock Salesiin melko pienin odotuksin, sillä kyseisessä tapahtumassa on tarjolla edellisten mallistojen loppuja ja muita varastolöytöjä, mikä tosin tarkoittaa myös murto-osaa normihinnoista. Valikoima siis vaihtelee joka kerta.

Perjantaina menin joka tapauksessa kyselemään ”laukkuni” perään, ja kävi ilmi, että kyseistä Irina-laukkua oli ollut myynnissä muutama kappale, mutta ne oli jo myyty; olin paikalla vasta iltakuuden jälkeen. Ystävällisesti minulle kuitenkin kerrottiin, että seuraavana päivänä samaa laukkua olisi tulossa kolme kappaletta – ja YKSI NIISTÄ OLISI JUURI SE VIININPUNAINEN YKSILÖ, jota olin kaiholla vuoden päivät ajatellut. Ääni ja kädet täristen kyselin, olisiko kyseistä laukkua mahdollista varata, kun olin sen vuosi sitten typeryyttäni jättänyt ostamatta. En uskonut, että olisi, kun kerran oli kyse varastomyyntitapahtumasta. Mutta oli se!

Lauantaina kipitin Vanhalle uudemman kerran ja lähdin sieltä ikionnellisena uuden laukun omistajana.

lumi4

lumi5

Sen jälkeen olen lähinnä toistellut ääneen, miten kaunis laukku on ja ottanut siitä kuvia yhä uudestaan. Ja käyttänyt laukkua joka päivä (asutkin näyttävät heti paremmilta).

Ehkäpä tämä parin vuoden laukkustressi alkaisi olla nyt lusittu?

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: