Neiti kesäheinä

Onni oli tovi sitten myötä, kun löysin Frida marinan kirpparipuolelta henkäyksenohuen mekon luonnonvalkeaa silkkiä. Kesägarderobini on jo pidempään kaivannut jotain kesätuulen kepeää hentoisen väristä mekkosta, silkissä tietenkin, koska polyesteri ei tule kyseeseen. Olin sitä paitsi myynyt vähän aiemmin pihakirpparilla edellisen valkoisen silkkimekkoni, jonka oli tarkoitus täyttää tämän mekon tehtävä, mutta se ei siinä kohdallani onnistunut.

Kun katselin mekkoa vaatepuulla, mietin, että se on joko täydellinen tai sitten näytän siinä makkaralta, joka on  yritetty väen vängällä ängetä silkkisiin nakinkuoriin. Sovituskopissa kävi ilmi, että mekko oli juuri oikeaa kokoa minulle ja ennen kaikkea oikeaa mallia – näytän siinä paitsi kauniilta myös sopusuhtaiselta. Läpikuultavan ohut silkki on maailman pehmeintä, ja sen alla on vähintään yhtä pehmoinen viskoosi-elastaaninen alusmekko. Kaiken kruunaa herkullinen vesiputouskaulus – joista itse asiassa en juuri perusta, mutta tässä mekossa se on vain ja ainoastaan oikein.

Koska kepoisen kesäsilkin tarve ei ole kesäjuhlissa vaan yleisessä kesäisessä elämänmenossa (joka toki voi kuin huomaamattaan kääntyä juhliksi), mekkoa ei pariteta valkoisiin avokkaisiin vaan mustiin mokkaisiin peep toe -hapsusaapikkaisiin ja patinoituneenruskeaan punosvyöhön.

Ja jotta kokonaisuudesta tulisi minun makuuni melkein liian hippi, ajattelin vielä kokeilla joskus viime syksynä Palonista (verkkokauppa muuten toimii edelleen, vaikka kivijalkakauppa lopettikin!) ostamani kullanvärinsen poronnahkaisen hiuspannan virittämistä hiuksiini. Ja hitsi, miten helppo sillä oli tuo ”kampaus” väkertää – se ei edes tuntunut kampaukselta, koska se oli niin helppo ja nopea tehdä!

puistossa

Lopputuloksesta ei tullut liian hippi vaan kaunis ja minun tyyliseni, väitän. Kesä, täältä tullaan!

Kiitos kuvasta, ystäväni N!

TOHONO hiuspanta | ANGELA DAVIS, SECOND HAND mekko
BRONX kengät (jossain taka-alalla)
ZARA istuinalusta, joka tunnetaan myös takkina

Mainokset

Yksi vastaus to “Neiti kesäheinä”

  1. Kesäblondi eli opettelua pitkän tukan kanssa, osa 1 | Says:

    […] ikäni ollut laiska tekemään kampauksia, olen petrannut siinä huomattavasti. Kun opettelee pari helppoa ja nopeaa kampausta, vaikkapa erilaisia nutturoita, saa variaatiota omasta tukasta moneen. Tykkään myös pistää […]

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: