Päivän yksityiskohta | Rapeasti rispaantunut

Aina ei ennätä postata blogiin kokonaisia asukuvia (te ketkä itsekin bloggaatte ja etenkin asukuvia, tiedätte, ettei aikaa kulu vain kuvien ottamiseen, vaan myös niiden valitsemiseen ja käsittelemiseen, ja siihen päälle vielä tekstin rustaus – tähän kaikkeen voi kulua useampikin tunti yhden postauksen kohdalla), mutta yksityiskohtien ikuistamiseen riittää järjestelmäkameran sijasta kännykkäkamera (kiitos hyvien resoluution ja linssien, joita löytyy nykyään myös puhelimista) ja pari sekuntia.

Tällä hetkellä olen erittäin inspiroitunut rispaantuneista vaaleista farkkusortseista ja nimenomaan supervaaleasta farkusta. Kuljen kolmatta päivää samoissa sortseissa, ja meinaan jatkaa myös viikonlopun yli, jos kelit säilyvät suotuisina.

sortsit_1kohta

Kintut ovat tietysti kovin kalpeat vielä, mutta en välitä. Lisään vain kuivimpiin kohtiin eli pohkeisiin LANCOMEn huumaavan tuoksuista vartaloöljyä. Ihan paras mahdollinen kesätuote, tällä ja KIEHL’Sin 50-aurinkosuojakertoimen omaavalla Ultra Light Daily UV Defensekosteusvoiteella pärjää kesän, vaikka muita puteleita ei olisikaan. No ehkä ottaisin kolmanneksi mukaan vielä KEVIN.MURPHYn laventelin tuoksuisen (rakkautta!) Anti.gravity-suihkeen hiuksia varten, se tuo tukkaan tuuheutta ja muotoiltavuutta.

Nämä sortsit ja valkea yläosa, tai meleeratunharmaa, ja jotain patinoitunutta ruskeaa nahkaa, näilläkin pärjää läpi kesän.

MOTO, SECOND HAND | sortsit

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: