Kukkia, kirjoja

Kotonani on melkein aina leikkokukkia.

Aiemmin ostin niitä perjantaina viikonloppua sulostuttamaan, mutta nykyään käyn torilla kukkaostoksilla maanantaina tai tiistaina. Kukat tuntuvat entistä sykähdyttävämmiltä tylsänä arkipäivänä ja tuovat arjen keskelle vaivatonta ihanuuttaan. Ja kukilla jos millä on helppo sisustaa.

neilikat1

neilikat2

Neilikat ovat lempikukkiani, ja vaaleanpunainen lempivärini, mitä sisustukseen tulee. En tosin asu vaaleanpunaisessa prinsessakodissa, kaukana siitä.

nelikat4kirja

nelikat5kirja2

kirja1

Joulun alla ostin myös Alexa Chungin It-kirjan, kun se tuli kirjakaupassa vastaan. Viihdyttävä ja inspiroivakin kirja, joka ei ole sillä tavalla tyypillinen tyyliopus, että se neuvoisi, miten löydät tyylisi ja karsit vaatekaappisi. Chung kertoilee omista muotiheräämisistään ja kauneus- ja tukkavinkeistään, ja tuntuu, kun hän jutustelisi vieressä kertomassa oivalluksistaan. Polaroidkuvat ja luonnosmaiset piirrokset tukevat tuota välitöntä fiilistä. Ihana kirja!

Muotiaviiseista olen nyttemmin tykästynyt eniten ruotsalaiseen Style By -lehteen, joka on huippubloggari Elin Klingin ”oma” lehti. Style Byssa on minun makuuni inspiroivimmat editoriaalit ja tyylikkäimmät vieraat, jotka kertovat oman tyylinsä saloista. Tuon kevättyylinumeron jälkeen on ilmestynyt jo kaksi lehteä, joista viimeisintä vielä odotan kotiini saapuvaksi.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: