Maailman mukavimmat housut

Keväästä huolimatta kokomustat kokonaisuudet kiinnostavat edelleen.

Olen etsinyt jo useamman vuoden nahkahousuja, mutta mieleiset ovat aina olleet liian kalliita, ja niissä, joiden hinta on ollut kohtuullinen, ei ole ollut taskuja. Kunnes sitten ihana kanssabloggari Hertta Lilous Crush’s -blogista vinkkasi tovi tai toinen sitten, että H&M:n verkkokauppaan on tullut taas nahkahousuja, joista hänellä oli hyviä kokemuksia. Pistin heti tilauksen sisään, ja jäin jännittämään, olisivatko housut liian isot tai pienet.

Sitä suurempi oli onni, kun paketti saapui ja housut osoittautuivat sopiviksi. Aivan täydellisiksi. En olisi voinut edes kuvitella, että nahkahousut voivat olla näin mukavat jalassa. Siis mukavat. Ehkä mukavimmat housut tällä hetkellä, jotka omistan. Oi onnea!

asu1

Mustan yhdistämisessä mustaan hienovaraiset, liki eleettömät yksityiskohdat ja materiaalien pintojen vaihtelu on kaikki kaikessa. Siksi teepaidaksi valikoitui musta printtiteepaita, jossa on mustaa mustalla -printti black light ja siksi nilkoissa kimaltavat mustakultaiset glittersukat.

Bleiseri tuo aina tiettyä ryhtiä asuun, mutta trikoisena myös kaipaamaani rentoutta ja mukavuutta. Ehkä pari vuotta vanha ZARAn yksilö on bleisereistä yksi eniten käyttämiäni, vaikka se ei ole tainnut blogissa aiemmin esiintyäkään.

hattu_rannekoru

Maltillisella korolla varustettuja teräväkärkisiä avokkaita olen etsinyt liki yhtä kauan kuin nahkahousuja, ja viime syksynä Frida marinassa tärppäsi.

Vaihdatin suutarilla metallikorkolaput ajan saatossa kuivuneiden ja hapertuneiden korkolappujen tilalle, ja sen jälkeen kengät ovat etsiytyneet jalkoihin etenkin viikonloppuisin. Kyllä ennen sitten tehtiinkin kauniita kenkiä, myös Suomessa.

kengat11

kengat2

kengat1

Kultateema jatkui sukkien lisäksi kynsissä ja kaikissa koruissa, joista kuvassa näkyy vain Berliinin löytö, rannekoru.

_DSC0120-(kopio)

STOCKHLM hattu | ZARA bleiseri | SECOND HAND rannekoru
WHYRED teepaita | TURNOVER vyö | H&M nahkahousut
AMERICAN APPAREL nilkkasukat
RENGAS KENKÄ, SECOND HAND kengät

Mainokset

Yksi vastaus to “Maailman mukavimmat housut”

  1. Pallo pallon päälle | Says:

    […] Teepaitana on jälleen kerran WHYREDin black light -printtiteepaita (joka sekin on alelöytö, vuoden takaa), jota tykkään yhdistellä kokomustiin asuihin. […]

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: