Kristallit ja vyöt

Säilytin vöitäni aiemmin vaaleanpunaisessa rasiassa, jonka kyljessä luki jotain ranskaksi (en edelleenkään osaa kiukukseni ranskaa). Rasia elelee nykyään ystäväni Minnan, Paloni-verkkoputiikin emännän, kotona, ja minun vyöni eteisessä pyöreässä pahvirasiassa, jossa on ollut aiemmin lempihajuvettäni, CHLOÉn Chloéa.

Vöiden säilytykseen rasia passaa mainiosti, mutta aamulla kiireessä vyötä valitessa kannellinen rasia ei toimi, ei ainakaan minun kärsivällisyydelläni.

Niinpä siirsin eksän mummolta saadusta kristallisesta tarjoiluastiasta korut pienen kristallijalustan päälle, joka vuorostaan oli aiemmin kynttilän alusta, ja vyöt valtasivat korujen paikat. Kun vielä sain työpaikaltani vanhan korruptiomatkamuiston DDR-ajoilta, Berliini-kristallilautasen, mahtuvat kaikki eniten käytössä kuluvat vyöni nyt nätisti kiepillä kahteen kristalliastiaan.

vyot11

 

vyot2

Ne on niistä nopea napata lanteille tai vyötärölle, ja kristallit näyttävät rinnakkain kauniilta vanhaa puupintaa vasten. Makuuhuoneessa majaileva piironki on mummoni ja ukkoni vanha ja isäni entisöimä. Minä käytin sitä aikoinaan leikkimökissäni, ja kotoa muutettuani se on kulkenut mukanani kodista toiseen. Ja jatkaa edelleen tuleviinkin koteihin, sen verran siinä on muistoja ihmisistä ja elämästä ennen minua, omastakin. Kauniskin se on, mutta tunnearvo, se on tärkein.

Oivaltavat ideat erilaisten asioiden ja tavaroiden säilytykseen ovat aina tervetulleita. Jakakaa siis omanne, jos teillä niitä on!

vyot1

V Y Ö T   V A S E M M A L T A
COS vaaleanruskea ohut punosvyö
SECOND HAND musta nahkainen vyö messinkiyksityiskohdilla
SAMUJI ruskea kangaspunosvyö
MANGO kullanvärinen metalliketjuvyö
LEVI’S, SECOND HAND musta ohut nahkavyö metalliheloilla
SECOND HAND musta nahkainen metallisella lintusoljella

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: