Kaikuja (ja askelia) 1990-luvulta

Suhteeni herrainkenkiin on ongelmallinen. Tykkään yli kaiken, miltä ne näyttävät eteisessä tai jonkun tyyliniekan jaloissa, mutta kun vedän ne omiin jalkoihini, vaihdan ne lähes aina, kun olen vilkaissut peiliin. Herrainkengät näyttävät jotenkin mitättömiltä, huomaamattomilta ja minä ne jalassani lyhyeltä tumpilta, jolla on paksut nilkat. Eikä minulla oikeasti ole.

Sitten nämä solkikengät tulivat vastaan Kaarlenkadulla, missäs muualla kuin Frida marinassa. Sovittelin kenkiä jalkaan, ja ai että tykkäsinkin näkemästäni.

kengat1

kengat12

kengat2

Kävelin kengät kengät jalassa Frida marinasta kotiin ja popot ovat viihtyneet siitä lähtien liki päivittäin töppösissäni. En täysin tajua, miksi juuri nämä soljelliset herrainkengät eivät saa aikaan ikävää muodonmuutosta nilkoissani, mutta taivaan kiitos eivät. Ehkä tuo kaksivärinen pohja tekee kengistä hieman ryhdikkäämmän näköiset, tiedä häntä.

Kotimaiset POMARFINNin kengät ovat myös todella hyvät jalassa, ja askel on kepeä keväisillä kaduilla.

1kohta2

1kohta1

Minulla oli muuten 1990-luvun alussa hyvin samanlaiset solkikengät. Nekin olivat mustaa mokkaa ja nahkaa, mutta ne olivat talvikengät, sillä niissä oli keinokarvavuori. Käytin kenkiä paljon, ja ehkä se selittääkin viehtymystäni myös näihin ysäriunelmiin.

Mainokset

7 vastausta to “Kaikuja (ja askelia) 1990-luvulta”

 1. Cristal Says:

  Ei hitsi, mul on ollu noi samat kengät silloin -90 luvulla :)

 2. cristal Says:

  Valitettavasti ei..taisin kuluttaa ne silloin puhki :)

 3. Vaikeat vekit | Says:

  […] myös ensimmäisen kerran osana asua Frida marinasta tovi sitten löytyneet 1990-lukulaiset solkikengät. Olen edelleen aivan liekeissä noista popoista! Joudun pohtimaan päivittäin aktiivisesti […]

 4. Kaisu Says:

  Löysin samantyyliset Aaltosen solkikengät tuossa taannoin kirpparilta ja kotiutin ne vaikka epäilin että ne jää käyttämättä. Vuoden tai pari ne kaapissa pölyä keräsivätkin mutta tänä keväänä olen ne vihdoin ottanut käyttöön. Niiden piti ajatuksen tasolla kypsyä kaapissa tovi ennenkuin puin jalkaani. =)

  Myös minä omistin samanlaiset 90-luvulla, muistaakseni viininpunaista mokkaa ja mustaa kiiltonahkaa.

  • Vimps Says:

   Kaisu, mullekin käy välillä joidenkin vaatteiden tai kenkien kohdalla noin. Aika oli selkeästi nyt kypsä solkikengille! Kepeitä askeleita aaltosissasi sinulle!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: