Tyylihuomioita keväältä 2014

Moni meistä ei mieti omaa tyyliään suuremmin, mutta itse tykkään pohtia tyyliäni, mistä se koostuu, millainen se on ollut ja mihin se on menossa.

Viime aikoina olen tehnyt tyylistäni tällaisia huomioita:

kengat

1| Hanki vain laadukkaita kenkiä. Silloin niitä tulee myös käytettyä. Vaikka kengät olisivat maailman kauneimmat, niillä ei tee mitään, jos niiden käyttäminen on itsemurhaa. Mikäli sellaiset kuitenkin sattuu omistamaan, käytä niitä sisustuselementtinä ja nosta kirjahyllyyn.

kynnet

2| Tykkään kirkkaanpunaisista, tummista ja överiglitterikynsistä, ja se on ihan ookoo. Nudelakat eivät ole minua varten, sillä haluan, että kynnet erottuvat sormista.

nuttura

3| Olin unohtanut, että nutturat sopivat minulle. Onneksi pidän nutturakampauksista. Niiden tekemisen harjoittelu jatkuu.

farkut

4| Haluan uudet siniset farkut. En vielä tiedä niiden tarkkaa mallia, mutta pesun tiedän: lähellä käytössä kulunutta keskisinistä.

poolo

5| Mustan poolon paluu on parasta, mitä garderobissani on tapahtunut pitkään aikaan.

Mainokset

3 vastausta artikkeliin “Tyylihuomioita keväältä 2014”

  1. Kengistä olen niin samaa mieltä! Kaapissa hengailee muutamat – ok laadukkaat – muttei käytettävät. Ja ne käytettävät, ne vasta käytetyiltä näyttää :) Mustan poolon paluuta peukutan, mutta kerro vielä mistä sellaisen löytäisin?

    1. Tuo on muuten totta, Karkki, että aina laadukkaatkaan kengät eivät takaa käytettävyyttä – joko kengän koko tai lesti on omalle tassulle väärä, tai sitten kenkien suunnittelussa ei ole huomioitu kenkien käyttäjiä lainkaan, mikä on käsittämätöntä.

      Tämän oman pooloni löysin COSilta. Se on ohutta, sataprosenttista merinovillaa – voin suositella! Jos taas mielii mustan puuvillaisen poolon, ehkä sekin voisi löytyä COSilta tai sitten Filippa K:lta. Yllättävän usein myös h&m:ltä on löytynyt mustia pooloja. Onnea metsälle, Karkki!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s