Työkalut kuntoon

Blogissa on ollut luvattoman pitkään hiljaista, mutta nyt uneliaisuus on ohi. Esteitä tiellä kohtalon on ollut, ja tietenkin teknisiä esteitä: ensin pokkarini latauspiuha katkesi, eli kamerasta tuli käyttökelvoton, ja sitten laukesi myös läppäri. Uusi kannettava piti hankkia välittömästi luovuttaneen tilalle, mutta kameraan ei enää rahaa riittänytkään. Bloggaa siinä sitten, kun ei ole harrastuksessa tarvittavia työkaluja.

Nyt olen saanut raavittua kasaan riittävästi dinaareja uutta kameraa varten, kiitos joululahjarahojen ja kirpputorimyyntien. Kas tässä uusi kamerani, OLYMPUS PEN E-PL3.

kamera

En ole kovin teknisesti lahjakas tyyppi, enkä myöskään koskaan osta markkinoiden uusinta mallia, kun tarvitsen uuden läppärin tai kameran. Tekniikka kehittyy nykyään sellaista vauhtia, että uusia malleja tulee hengästyttävää vauhtia. Siitä on se hyöty, että uusien mallien myötä vanhempien hinta putoaa, ja se sopii minulle. Siksi siis tämä kyseinen malli, joka ei ole Olympuksen PEN-sarjan uutukaisin. Minun tämänhetkisiin tarpeisiini se on kuitenkin sopiva.

Vaikka kuvaan työssäni paljon ja käytän järeitä digijärkkäreitä, uuden kameran sieluun tutustuminen vie aikansa. Ensimmäiset kuvat on jo otettu, ja harjoittelu jatkuu. Ja mikä parasta, myös bloggaus voi taas jatkua!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: