Isabel Marant pour h&m -houkutukset

Sieltä se lähestyy, nimittäin Isabel Marant pour h&m -yhteistyökampanjan avauspäivä, joka on siis torstaina 14. marraskuuta.

Kertaakaan en ole näiden yhteistyömallistojen takia jättänyt työtuoliani ja mennyt heti ovien avaamisen aikaan kärkkymään omiani (ja tästä syystä yleensä myös jäänyt tyystin ilman), mutta tällä kertaa ajattelin vaivautua. Ranskalainen Isabel Marant on yksi harvoista lempisuunnittelijoistani, ja vaikka olen ollut hieman skeptinen Marantin ja H&M:n yhteistyökuvioista, tuleva mallisto on taattua marantia ja ennen kaikkea suurimmaksi osaksi kunnon materiaaleista eli silkistä ja villasta valmistettu.

Marantilta osattiin odottaa perinteistä ranskalaista chiciä ja sitä hän nyt h&m:nkin kautta kautta meille tarjoilee: rentoja pikkumekkoja, miesten vaatekaapista nyysityn näköisiä ylisuuria takkeja, hippejä neuleita, kreisejä kuosipöksyjä, nyörinahkahousuja ja paljon paljon hippimeininkiä hapsujen, nyörien, roikkuvien langanpätkien ja myös paljettien muodossa. Ja tietenkin ne ikoniset hapsubuutsit.

Tällä hetkellä haavelistallani ovat tietenkin ne buutsit sekä viininpunaiset pillit, hopeiset paljettihousut, musta smokkityylinen bleiseri ja silkkihuivi. Paljettihousuja olen etsinyt varmaankin kolme vuotta. Unelmieni paljettipökät olisivat kullanväriset, mutta aion kyllä tsekata nämä hopeisetkin. Samoin smokit tai niistä vaikutteita saaneet bleiserit sykähdyttävät aina. Klassista kamaa, todellakin.

Ja vaikka nahkahousuista alati haaveilenkin, en oikein innostu näistä versioista niiden reisien ulkosyrjillä olevien ristiin menevien nyöritysten takia. Tiedän, että juuri sellaiset nahkabyysat Marant suunnitteli muutama sesonki sitten omaan päämallistoonsa, mutta kun ristikkäiset nyöritykset eivät iske, niin sitten eivät iske. Toki on mahdollista, että livenä nahkapöksyt saavat minut pyörtämään pääni, mutta sen näkee sitten.

buutsit_korolla

punaiset_pillit

paljettihousutsmokkimallinen_bleiseri

silkkihuivi

Harkitsen myös muutamaa muuta asiaa Marantin ja h&m:n yhteistyömallistosta, nimittäin kahta erilaista kepeää kuosimekkoa, kirjavia silkkihousuja, kullanväristä kapoista metalliverkkohuivia, metallista vyötä, kultakuosista painijanselkätoppia ja mustaa pitsimekkoa.

mekko

mekko_toinen

silkkihousut

kullanvarinen_metallivyo

metallivyo

kullanvarinen_toppi

musta_pitsimekko

Hinnat ovat tässä yhteistyömallistossa joitakin aiempia yhteistyökampanjoita korkeammat (nahkahousut noin 215 euroa, hapsusaappaat noin 175 euroa, mutta itse asiassa kuitenkin varsin tyypillistä h&m:n hintatasoa), mikä johtuu käsittääkseni tavallista laadukkaammista materiaaleista. Edullisiahan nämä luonnollisesti ovat todellisiin isabelmaranteihin tai jopa päämallistoa edullisempaan ISABEL MARANT ÉTOILEen verrattuna, mikä onkin tällaisten ketjuliikkeiden kanssa tehtyjen yhteistyökampanjoiden tarkoitus: merkin tai suunnittelijan fanit saavat ripauksen suunnittelijan peräänsä jättämää tähtipölyä aitoja tuotteita edullisemmin ja suunnittelija tai brändi tekee itseään tunnetummaksi tavallisten muodinkuluttajien keskuudessa.

Vaikka materiaalit vaikuttavat lupaavilta, suhtaudun houkutusten kohteisiini edelleen varauksella. Vasta jos kostyymit ja asusteet vakuuttavat minut livenä materiaaleillaan ja työn jäljellään, voi alkaa tehdä päätöksiä. Heikkolaatuisia tai huonoista materiaaleista tehtyjä rytkyjä en halua omistaa, vaikka niissä lukisikin Isabel Marant pour h&m tai jopa pelkästään ISABEL MARANT.

Kuvat h&m

Mainokset

2 vastausta to “Isabel Marant pour h&m -houkutukset”

  1. Myönnytyksiä syksylle: Housut | Says:

    […] Kreisit silkkihousut olivat viime syksynä Isabel Marant pour h&m -yhteistyökampanjan toivelistallani, ja nyt sitten sain nämä, mutkan kautta. Kiitos vielä kerran Nina […]

  2. Pariisinpunaista | Says:

    […] puheen ollen, onnistuin nappaamaan itselleni Isabel Marant pour h&m -yhteistyömallistosta syksyllä 2013 haaveilemani pariisinpunaiset pillit, mutta pöksyt ovat päätyneet päälleni valitettavan […]

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: