Näillä tulee hyvä tukka

Mitä tulee ihonhoitotuotteisiin, kosmetiikkaan tai hiusten muotoilutuotteisiin, kun viimein löydän hyvän, tarpeitani vastaavan tuotteen, en hevillä siitä toiseen vaihda.

Hiustuotteissa huomaan kuitenkin löytäväni itsestäni hieman vaihtelunhaluisuutta. Hiusten muotoilutuotteet ovat sitten nuoruureni 1990-luvun alun kehittyneet huimin harppauksin. Nykyään hiusten muotoiluun löytyy muutakin kuin muotovaahtoa ja wet look -geeliä, ja tämän päivän tuotteet myös oikeasti tekevät, mitä lupaavat. Siksi uusia tukkatuotteita on kiva toisinaan kokeilla.

balmainit1

balmainit2

Poikkesin elokuussa Stockmannille nopeasti hakemaan vain erästä tiettyä asiaa, mutta kun BALMAINin tuote-esittelijä oli samalla käytävällä, jota pitin kuljin, oli pakko pysähtyä. Ja niin mukaan lähti Silk Perfumia hieman stydimpi mutta aivan yhtä suloisen tuoksuinen Texturizing Salt Spray ja kuivia latvoja hoitava ja takkuja selvittävä Argan Moisturizing Elixir.

Hullaannuin ensin Balmainin hiustuotteiden tuoksuun (ja minunhan on hyvin vaikea löytää mitään tuoksuja, joista todella pitäisin, joten tämä on enemmän kuin voitto), mutta niin suolasuihke kuin eliksiirikin ovat osoittautuneet käytössä enemmän kuin huipputuotteiksi. Kosteuttavaa eliksiiriä nypin pesun jälkeen hiusten latvoihin ja selvittelen sillä pahimmat takut ennen hiusten harjaamista ja kuivaamista. Ennen föönausta suihkin suolasuihketta hiusten pituuksiin. Toisinaan käytän sitä myös kuiviin hiuksiin tuomaan rakennetta.

kevinmurphyt1

kevinmurphyt3

Vain pari viikkoa ennen Balmainin hiusherkkuihin törmäämistä tein pari muutakin hankintaa parturini Hennin luota. Parturivisiittien yhteydessä Henni pesee ja hoitaa hiukseni usein KEVIN.MURPHYn tuotteilla, ja kyselen aina, mitä sampoota tai muotoilutuotetta hän käyttää, jos pidän tuoksusta. Päätin siis hankkia niitä myös kotikäyttöön. Samoin kuin Balmainien kanssa, myös Kevin.Murphyt toimivat, eivät ole ihania pelkästään tuoksunsa takia.

Volyymiä antavaa Kevin.Murphyn Anti.gravity-suihketta käytän Balmainin suolasuihkeen tapaan ennen hiusten föönausta. Suihke tuoksuu taivaalliselle, nimittäin laventelille – voiko olla mitään ihanampaa? Ei voi, eivät edes balmainit. Motion.lotion-neste vuorostaan korostaa kihartuvuuteen taipuvia hiuksiani, kun niin haluan. Tämän tuoksu taas… siitä en pidä, mutta tuote on hyvä. Nähtävästi kaikkea ei voi saada.

Kun nyt satuin hankkimaan uusia luottotuotteita tukkani hoitoon ja laittoon peräti neljin kappalein, olen vuorotellut niiden kanssa. Koen, että hiuksille tekee hyvää, ettei jämähdä käyttämään vain yhtä sampoota, hoitoainetta tai muotoilutuotetta. Ja saanpahan silloin nauttia molempien merkkien erilaisista mutta alati ihanista tuoksuista.

//H u o m !// En ole saanut mitään tässä postauksessa esitellyistä tuotteista blogin kautta, vaan olen ostanut ne itse omilla pennosillani.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: