Uusia alkuja ja osoitteita

Syksy on uuden aikaa, ja se näkyy usein myös blogeissa.

Ei huolta, Tonnin stiflat ei ole muuttamassa mihinkään, mutta moni lempiblogini on. Esimerkiksi yksi kaikkien aikojen lempibloggaajistani vuosien takaa, Paras aika vuodesta -blogin Stella Harasek perusti uuden nimeään kantavan blogin uuteen osoitteeseen ja toinen vuosien lemppari, Tunnetilaa pitävä Nina muutti Re:fashion-sivustolle.

Kaikenlaista muutakin on suosikkiblogieni rintamalla tapahtunut, muun muassa Chicling on nykyään Safkaa, musiikkiblogi Alice & June löytyy nykyään Rosvot-kollektiivista, Kamicha eli Jaana pitää Scented Notes -blogia ja Muoti mielessä, Stockholm by me ja Paikka auringossa löytyvät niin ikään uusista osoitteista.

Oikealla oleva blogilista on nyt kauttaaltaan päivitetty, ja joukosta löytyy myös itselleni uusia tuttavuuksia, esimerkiksi sisustamiseen ja itse väkertämiseen inspiroiva projektila, ihana kissablogi Täplätytöt ja muuan vanha blogituttukin, tyylibloggaukseen Liituraitahuppari-nimen alla palannut Tiiti. Yksi mielenkiintoisimmista uusista blogeista on Anzin Minimaalisen enemmän, jossa hän kertoo vaatekaappinsa ja muidenkin elämänsä osa-alueiden karsimisesta.

Seuraan eniten tyyliblogeja, mutta myös muutamaa sisustus- ja kissablogia, ja vaikka olen uskollinen lukija, kun kiinnostavan blogin löydän, otan ilolla vastaan vinkkejä myös uusista blogeista, jotka saattaisivat meikäläistä viehättää.

Mutta ennen kaikkea, klikkailkaahan eteenpäin kivoihin blogeihin!

Mainokset

2 vastausta to “Uusia alkuja ja osoitteita”

  1. June Says:

    Kiitos maininnasta! ^___^

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: