Mittasuhteissa sen salaisuus

Lempivaatteet tunnistaa siitä, että ne sopivat ylle monenlaisten yhdistelmien osana ja siitä, että niihin pukeutuessaan tulee iloiseksi ja itsevarmuus nousee kohisten. Tämän asun kohdalla tajusin, että kaikki asun osaset ovat lemppareita. R/H:n villajakku, jossa on vetoketjuilla irrotettavat poronnahkaiset etuliepeet, on palvellut niin sortsien, housujen kuin mekonkin seurana ja muun muassa mummoni hautajaisissa. Jakku on mainio myös siksi, että se on ihanan lämmin hieman viileämmillä ilmoilla ja ajaa neuletakin tai perusbleiserin virkaa vähän särmemmin.

Teepaita on viime joulun jälkeisistä alennusmyynneistä löytynyt aarre, ihanaa läpikuultavaa viskoosin ja villan sekoitetta, mahtavan pehmeä ja kevyt yllä. Teeppari on leikattu vartaloa kevyesti imarrellen, mikä on viimeisen vuoden ajan miellyttänyt teepaidoissa väljiä tai laatikkomaisia malleja enemmän.

Whyredin silkkihame on esiintynyt blogissa ainakin pariin otteeseen ja on edelleen yksi eniten käyttämiäni hameita. Tykkään tuosta himmeästä hiilenmustan silkin hohteesta, ja myös toispuolinen pussimaisuus laskoksineen miellyttää silmää yhä. Tähän mennessä kaikki hankkimani Whyredin vaatteet ja kengät ovat istuneet minulle täydellisesti, ja niissä on ollut juuri minulle sopivat mittasuhteet.

Oikeat mittasuhteet ja oman vartalon linjat ovat muutenkin olennainen asia, johon pyrin kiinnittämään huomiota pukeutumisessani. Whyredin hameen ohella R/H:n jakku on osuvista mittasuhteista erinomainen esimerkki, ja vyön lisääminen asuun taas korostaa kroppani parhaita puolia eli vyötäröä. Totuus nimittäin on, että tasapaksut asut saavat minut näyttämään entistäkin lyhyemmältä ja tanakammalta, kun taas vyötärön korostaminen tekee minusta sopusuhtaisemman näköisen.

asu1

asu2

asu3

Vyö on vilahtanut blogissa jo aiemmin, mutta se ansaitsee toisenkin hetkensä julkisuudessa.

Helsingin Kalliossa sijaitsevasta second hand -kauppojen lempparistani Frida marinasta löytynyt vanha Leviksen nahkavyö on siitä ihana, että se sopiin niin farkku- ja farkkusortsiasuihin kuin mekkojen tai hameiden seuraksi. Tykkään muutenkin tuon kuluneen rock- ja lännenhenkisen vyön yhdistämisestä pehmeän naiselliseen silkkihameeseen.

vyo

En voi myöskään lakata ylistämästä Swedish Hasbeensin kenkiä ja etenkin niiden mukavuutta.

Nämä sandaalit kuluvat koivissani jo neljättä kesää ja sen kun paranevat. Luonnonvärinen nahka on tummunut kauniisti, ja tuollainen nahan sävy näyttää tosi hyvältä ja jopa pidentävältä paljaissa kesäsäärissä. Nämä ja Hasbeensin puukenkämaiharit olivat viime kesänä varmaan eniten käyttämäni kengät ja pitkälti juuri mukavuutensa ansiosta. Onneksi niiden kohdalla ei tarvitse tinkiä kauneudestakaan.

kengat1

kengat2

kengat3

naama

jakku | R/H teepaita | Tiger of Sweden
vyö | Levi’s, second hand hame | Whyred
kengät | Swedish Hasbeens

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: