Kesäkynnet hehkuvat kultaa

Kynsilakkakokoelmassani on värejä, sävyjä, metallinhohtoa, mattaa ja glitteriä moneen makuun, mutta huomaan edelleen pitäväni eniten voimakkaan värisistä kynsistä.

Nudenväriset kynnet eivät tunnu erottuvan ihon sävystä, ja mielestäni kynsilakan tarkoitus on nimenomaan korostaa kynsiä, nostaa ne esiin. Kylmistä vaaleanpunaisista ja pastellipinkeistä pidän, mutta nekin ovat makuuni usein turhan pliisut.

Lemppareitani ovat kirkkaanpunainen (OPIn Big Apple Red on täydellisistä täydellisin kirkkaanpunaisen sävy), neonpinkki, viininpunainen, metallinhohtosininen, kaikki sävyt, jotka näyttävät melkein mustalta mutta eivät ole mustia, kaikki kullanhohtoiset ja tietenkin räikeän glitterit olivat ne sitten kultaa, kirkkaanpunaista, myrkynvihreää tai nudea – tärkeintä on, että kynsissä kilmaltaa!

Toisinaan vaaleanhaaleat sävyt kuitenkin houkuttavat, ja taivuttelen itseäni viikkotolkulla sutimaan kynteni vähän vaaleammiksi. Nyt onnistuin siinä viimeinkin, kynteni hohtelevat ihanan hennon kultaisilta.

kynnet1

kynnet3

kynnet4

Tykkään myös lakoista, jotka ovat peittäviä. Jos ensimmäisellä kerroksella ei tule peittävää lopputulosta, minä kyllä jaksan levittää niin monta kerrosta, ettei varmasti näy läpi. Tämä China Glazen Golden Meringue -sävy näytti kuitenkin niin hurmaavalta kahdellakin läpikuultavalla kerroksella, että poikkeuksen tekeminen ei tuottanut tuskaa.

Ehkä viehättävintä tässä lakassa on tuo metallinhohteisuus, jota ei kuitenkaan ole niin paljon, että kynnet näyttäisivät jotenkin yliampuvilta – päinvastoin, ne näyttävät lämmintä kultaa hehkuessaan suorastaan hienostuneilta. Tiedä vaikka hurahtaisin hillitympiin kultakynsiin pidemmäksikin aikaa, sen saa tuleva kesä näyttää.

kynsilakka | China Glaze Golden Meringue

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s