Mustaa ja valkoista

Viimeisen vuoden aikana olen havainnut innostuvani toistuvasti mustasta ja valkoisesta ja niiden yhdistämisestä. Ei mitenkään maata mullistavaa tyylin merkeissä, mutta omasta mielestäni kiinnostava huomio. Eivätkä värit ole kadonneet minnekään vaatehtimisessani, tämä on nyt tällä hetkellä tätä kautta tämän tyylin saralla.

Nyt kun kauan kaivattu kevät on viimeinkin saapunut, olen pukeutunut innolla sortseihin. Vielä en ole kuitenkaan tarjennut pinkoa menemään paljain pohkein. Ainakin Merihaassa puhaltavat aina sen verran raikkaat merituulet, että sukkahousuja kaivataan valitettavasti vieläkin. Peittävät sukkikset tuntuvat kuitenkin tänä vuodenaikana niin vääriltä, että ainoa vaihtoehto on kiskoa koipiin mahdollisimman ohuet sukkahousut. Tai verkkosukkikset.

Keskellä talvea Zarasta löydetty takki on ihan lemppari ja toimii oivallisten mittasuhteittensa ansiosta millaisten vaatteiden kanssa tahansa. Rakastan edelleen aivan liikaa noita hauskoja hihoja, isoja taskuja ja tuota hivenen kotilomaista muotoa.

asu_rotsi1

Kaikki muukin asussa on vanhaa: valkoinen puuvillapaitapusero on yli kolme vuotta vanha ja kengät yli neljän vuoden takaa.

Paitapusero on Gina Tricot’sta ja yksi lemppareistani lukuisten valkeitten paitapuseroitteni joukossa. Tykkään paidassa etenkin kankaan rennon maanläheisestä tekstuurista, josta kuultaa hienovaraisesti läpi. Kiertelen nykyään vähemmän vaatekaupoissa kuin aiemmin, mutta poikkean pari kertaa vuodessa myös Ginassa. Vaikka siellä on myynnissä paljon huonolaatuista rytkyä, hyviäkin yksilöitä löytää, kunhan jaksaa penkoa suuren massan läpi. Tämän paitapuseron lisäksi parikin lempiteepaitaani on Ginasta eikä ole mennyt miksikään usean vuoden ahkerasta pidosta huolimatta.

Sortsit ovat jostain Zaran alesta, olisivatkohan viime kesältä. Epäröin niiden materiaalia, jossa on paljon polyesteriä, mutta koska olin etsinyt juuri tuon tapaisia siistimpiä, toimistokelpoisia sortseja, päätin antaa niille mahdollisuuden, olihan hintakin oivallinen. Tykkään sortseista tosi paljon: niissä on lyhyet lahkeet mutta korkea vyötärö ja ne ovat sortseistani ainoat, jotka jalassa tunnen itseni todella tyylikkäiksi; johtuneeko sitten tuosta linjakkaasta leikkauksesta vai mistä, en tiedä. Käytössä olen kuitenkin havainnut, että polyesterisiin vaateparsiin ei pitäisi sortua, sillä nyppyyntymistä esiintyi jo muutaman käyttökerran jälkeen. Ja mahtavat kissankarvamagneetitkin ne ovat. Koska sortsit ovat kuitenkin mielestäni mitä imartelevimmat, aion käyttää niitä, kunnes löydän vastaavat jostain järjellisemmästä materiaalista.

asu1

asu5

En muuten tiedä, miksi olen tänä keväänä niin innostunut noista vanhoista hapsusaapikkaista. Ehkä ne tuovat mieleen hieman Isabel Marantin muutamatkin hienot saappaat. Sen tiedän, että nuo hurmaavasti ruttuuntuvat löysät varret tuntuvat halaavan pohkeitani aina hyvin imartelevasti. Kesän lähetessä myös hapsut näyttävät kivoilta – mutta vain kengissä, ei minusta sentään hippiä saa, vieläkään.

kengat1

kengat2

hattu | Panama Hutgalerie takki | Zara
paitapusero | Gina Tricot vyö | Samuji sortsit | Zara
sukkahousut | Wolford Satin Touch 20 kengät | Bronx

Mainokset

Yksi vastaus to “Mustaa ja valkoista”

  1. Paluu nahkatakin suojiin | Says:

    […] vain bleisereitä ja toisinaan rakas parkani tai keskellä paukkupakkasia Zarassa valloittanut kotilomallinen kuositakki. Edellinen ei suinkaan tarkoita, ettenkö enää rakastaisi pronssinhohteista Acnen […]

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: