Huulipunien kärkikolmikko

Huulissa pidän väristä. Vain aniharvat nudesävyt sopivat minulle, sillä ne kadottavat kasvoiltani muutenkin kapeat huuleni kokonaan ja tekevät minusta kalpean tai jopa sairaan näköisen. Selkeän värinen huulipuna sen sijaan tekee kasvoistani luonnollisemman ja terveemmän näköiset.

Vaihtelen huulipunan sävyä pukeutumiseni eli niskaan kasaamieni vaatteiden värimaailman mukaan, mutta toisinaan huomaan kaipaavani jotain vaihtelua. Viime päivinä olen ajatellut kaivella kovasti kaipaamani kevään kunniaksi MACin oranssinpunaisen huulipunan takaisin meikkipussiin, mutta kirkkaanpunaista, pinkkiä tai viininpunaista huulipunaa käytän, oli vuodenaika mikä hyvänsä. Esimerkiksi viininpunaiset huulet näyttävät hyvältä keväällä, vaikka moni saattaa mieltää sävyn sopivan paremmin syksyyn ja talveen.

Ehdottomasti eniten käytän punaista huulipunaa. Ennen nykyistä kirkkaanpunaista Diorin huulipunaa käytin saman merkin hieman tiilenpunaisempaa sävyä, kunnes sen valmistus lopetettiin. Nykyinen sävy on ollut käytössäni jo yli kaksi vuotta, ja toivon, ettei sen valmistus lopu koskaan. Voin suositella täydestä sydämestäni Rouge Dior -sarjan huulipunia: niissä on riittävästi pigmenttiä mutta silti ne pysyvät kauniisti huulilla eivätkä lähde hortoilemaan toisaalle. Lisäksi puna on todella kosteuttavaa – huulirasvan saa unohtaa, kun siirtyy käyttämään tätä! Käytännöllistä, sanoisin.

Kuluneen talven aikana olen ollut eniten innostunut viininpunaisista huulista. Etsin pitkään sopivaa, aidosti kylmän viininpunaista huulipunaa, ja ensin löysin yhden erinomaisen ja myöhemmin vieläkin täydellisemmän viininpunaisen punan – molemmat vielä alennuskoreista. Käyn ne aina läpi, sillä meikeissä makuni on niin pysyvä, että löydän yleensä aina jotain itselleni sopivaa, useimmiten juuri tummissa sävyissä, huulipunia tai kynsilakkoja. Tämä Lancômen viininpunainen on koostumukseltaan hyvin samantapainen kuin Diorin punat: pigmenttiä piisaa ja huulet pysyvät miellyttävästi kosteutettuina.

Myös Lumenen pinkinsävyinen huulipuna on kulunut käytössä jo kohta kahden vuoden ajan. Tämä on näistä kolmesta punasta kuivin eikä lähde huulilta livohkaan. Ensi kerran pitänee muistaa laittaa alle huultenympärysvoidetta tai huulirasvaa, jotta huulten kosteustasapaino ei kärsi.

huulipunat

OIKEALTA VASEMMALLE
viininpunainen huulipuna | Lancôme L’absolu Rouge 361
kirkkaanpunainen huulipuna | Dior Rouge Dior 999 Rouge Ara Ara Red
pinkki huulipuna | Lumene 109 Time for Party Juhlitaan

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s