Ruutupaitarakkaus

Ikuisena grungetyttönä huomaan tuntevani ikuista rakkautta myös ruutupaitoja, tarkalleen ottaen tietysti flanellisia ruutupaitoja kohtaan. Vuosi sitten löysin JC:n alennusmyynneistä ihanan sinisen ruutupaidan, jota olen pitänyt paljonkin; se nyt yksinkertaisesti näyttää aina hyvältä ylläni. Kesäkeleihin paita on kuitenkin turhan lämmin, flanellia kun on.

Kas siinäpä oivallinen tekosyy hankkia tämä uutukainen ruutupaitarakkaus, tämä nimittäin on vanhempaa sisartaan ohuempi ja vilpoisempi, vaikka sataprosenttista puuvillaa onkin.

Itse asiassa tekosyitä ei tarvinnut etsiä tämän paidan hankinnan tueksi. Rakastan vihreää, ja varsinkin tummemman vihreät sävyt sopivat minulle loistavasti, aivan kuten tummat sinisetkin. Tuo havunvihreän ja musteensinisen yhdistelmä näyttää paitsi klassiselta myös raikkaalta, omista kokoelmista kun ei moista yhdistelmää entuudestaan löytynyt. Kullanväriset painonapit vuorostaan luovat kivan kontrastin alun perin tukkimiesten ja jätkien työvaatteena tutuksi tulleeseen flanellipaitaan. Kultaanhan hurahdin vuosien tauon jälkeen uudestaan viime vuonna.

Paidassa yhdistyvät taitavasti ikuinen ja ristiriitainen skarppiuden ja rentouden kaipuuni: se istuu loistavasti harteilta, mutta ruutukuosi karistaa niiltä turhan tärkeilyn.

asu1

asu2

asu3

asu5

Lempivaate, nyt jo.

Hattu on reilun vuoden takaiselta reissulta Pietariin ja tuli hankittua todelliseen tarpeeseen; se on ollut tänäkin talvena ahkerassa käytössä, niin hyisen jäätävä on tuuli Merihaassa vielä maaliskuussakin. Havunvihreä tämäkin, ai että rakastan tuota väriä.

hattu11

hattu4

hattu | Pietarista paitapusero | Zara vyö | second hand farkut | Crocker Pow 2nd Skin kengät | Acne

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: