Klassikkokengät

Melkein päivälleen vuosi sitten kävin Tukholmassa, ja ostoslistallani oli vain yksi selkeä asia: Acnen Pistol-nilkkurit. Olin pähkäillyt Pistolien hankkimistä jo pidempään, ja päätöksen sinetöi, kun kuulin, miten mukavat ne jalassa ovat. Mustilla korollisilla nilkkureilla on aina käyttöä, ja vielä enemmän, jos ne ovat hyvät jalkaan.

kengat1

kengat2

kengat3

Ja ovathan ne. Saattavat olla jopa kaikkein mukavimmat omistamistani, kieltämättä lukuisista kengistä. Tosin nykyään liki kaikki kenkäni ovat miellyttäviä käyttää; johtuneeko karttuneista ikävuosista, mutta en enää viitsi tuhlata aikaa kengissä, jotka painavat, puristavat tai riivaavat muuten vaan jalkapoloja. Kun niitä mukaviakin kenkiä on olemassa – mukavia ja kauniita, lisään.

Myös kuvat ovat vuoden takaa, sillä teetätin suutarillani sittemmin nahkapohjien päälle kumiset puolipohjat. Myös korkolaput on jo kertaalleen uusittu. Kaikki ihmiset ovat kanta-astujia, mutta varsinkin tällaisillä rennommilla nilkkureilla tulee askellettua sen verran vapautuneesti, että korkolaputkin kuluvat tavallista ripeämmin. Eipä siinä mitään, ne voi pistää aina uusiksi.

1kohta7

1kohta1

1kohta2

1kohta3

1kohta4

1kohta5

1kohta6

Ajattoman mallin ja mukavuuden lisäksi minua viehättää Pistoleissa niiden paksu ja tukeva haljasnahka, joka muotoutuu ja vain parenee käytössä, kuten nahan tapana on.

kengät | Acne Pistol

Mainokset

1 vastaus artikkeliin “Klassikkokengät”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s