Kyborgisormi

Viime vuosina vastaan on tullut silloin tällöin nivelsormuksia, jotka ovat viehättäneet jollain tavalla. Todennäköisesti viehättävintä niissä on niiden koko, sillä haluan edelleenkin koruni massiivisina, scifiestetiikka sen sijaan ei putoa tähän osoitteeseen lainkaan.

Muutama viikko sitten poikkesin ystäväni Minnan Paloni-putiikissa, jossa oli vaikka mitä ihanaa hypisteltävää – milloinpa siellä ei olisi! – ja ajauduin sovittelemaan vanhoista hopealusikoista taiteiltuja sormuksia. Mieleen pätkähti, josko näitä kasaisikin sormeen kaksin kappalein, yhden sormen tyveen ja toisen, pienemmän toiselle puolelle niveltä. Ja kas – toimii! Näytti kuin sormeni olisi muuttunut kyborgin metallisormeksi – eivätkä scifimielleyhtymät häirinneet enää lainkaan, sillä romanttiset ruusut tuovat kyborgimeininkiin aivan oman kontrastinsa.

Tykkään ihan törkeästi.

sormukset1

sormukset2

sormukset3

sormukset4

Sormuksia valmistaa kotimainen Beloved, ja malleja on useita erilaisia, vanhojen lusikoiden mukaan. Omani näyttävät olevan nimeltään Auran ruusu. Ja Palonista Helsingin Eerikinkadulta niitä siis saa!

sormukset | Beloved, Auran ruusu

PS. Oikealla oleva blogilista on päivitetty – kuopatut blogit on poistettu listasta, osoitetta vaihtaneet päivitetty ja uusiakin on lisätty. Yksi niistä on hurmaava kissablogi maukuja!

Mainokset

3 vastausta to “Kyborgisormi”

  1. Minna / Paloni Says:

    Sormukset ovat Päivi ja Janne Brunoun käsialaa, tulevat Mäntsälästä ja tuotemerkki on Beloved. <3

  2. Vimps Says:

    Kiitos Minna tiedoista! Lisäsin ne myös varsinaiseen postaukseen.

  3. anonyym Says:

    Myös Korupaja Helmi valmistaa näitä on tullut vastaan pari kertaa messuilla ovat kyllä mahtavia he myös valmistavat paljon muita lusikkakoruja.Kannattaa katsoa heidän verkko kauppansa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: