Väriä ja vaihtelua nilkkoihin

Blogiani pidempään seuranneet tietävät, että tykkään asustaa nilkkasukilla, polvisukilla ja sukkahousuilla. Viimeisen vuoden aikana olen innostunut enemmän nimenomaan nilkkasukista; sukkiksilla leikittely on jäänyt vähemmälle.

Taisi olla jo viime syksyä tai vuoden loppua, kun löysin samaisena päivänä sekä Lindexiltä että Gina Tricot’lta kivoja, värikkäitä kuosinilkkasukkia; olivat kuvat mokomat unohtuneet muistikortille. Aihe on jälleen ajankohtainen, koska hiljalleen on pakko siirtyä peittämään nilkat, ja jos se täytyy tehdä, sen voi tehdä hauskasti tai tyylikkäästi – tai mieluummin sekä että.

En yleensä juuri koskaan löydä Lindexiltä mitään vaatteita, mutta sukkia ja sukkahousuja sen sijaan useinkin. Myös Ginan sukka- ja sukkisvalikoima on tutustumisen arvoinen.

Eniten olen käyttänyt neonpinkkejä lintusukkia, mutta tykkään paljon myös neonpinkeistä pilkullisista ja mustavalkoisista raitasukista sekä sinapinruskeista ja violeteista sukista.

Itse tykkään yhdistellä värikkäitä ja kuosillisia sukkia muuten suhteellisen simppeliin ja yksiväriseen asuun, useimmiten täysmustaan. Sitä voi sanoa helpoimman kautta menemiseksi, mutta mielestäni sillä saadaan sukille paras teho ja asuun sellainen juju, jota pukeutumisessani tykkään viljellä.

En silti voi väittää, että en ihailisi niitä, jotka osaavat yhdistellä paljon kuoseja ja vieläpä samalla useita värejä keskenään. Sen kun oppisi!

harmaat leopardikuosiset sukat | Gina Tricot
musta-kirjavat pallosukat ja sinapinruskeat sukat | Gina Tricot

mustavalkoraidalliset ja violetit sukat | Lindex
neonpinkit lintukuvioiset ja pilkulliset sukat | Lindex

Mistä te olette löytäneet kivoimmat nilkkasukat?

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: