Sunnuntaina Ruttopuistossa

Keskellä kesää Beamista hankkimani Isabel Marantin pellavaneule oli rakkautta ensivilaukselta -tapaus. Näin siitä kulman yhdessä blogissa ja kunnon kuvan toisessa. Kun sain selville, mistä se on, marssin seuraavana päivänä  Beamiin rakkauteni perässä – vain huomatakseni, että puodissa oli enää yksi kappale kyseistä neulekaunokaista jäljellä, minun koossani. Sovituskopissa neule näytti ylläni kuin se olisi ollut harteillani aina. Ei siinä sitten tarvittu yhtään ämpyilyä, pellavakaunotar lähti saman tien mukaan, ja sitä on rakastettu siitä lähtien.

Neuleen alle pääsi viime vuoden kesällä Acnen verkkokaupan alesta löytynyt pitkä toppi, joka ajaa itselläni niin topin kuin minimittaisen alusmekonkin asiaa, tilanteen ja tarpeen mukaan.

Lyhyiden helmojen ja rennon neuleen seuraan sopivat iisit ja katu-uskottavat kiilakorkotennarit. Oli pakko vetää jalkaan vielä nilkkasukat, ne kun näyttivät niin kivoilta tennarien kanssa – ja sitä paitsi halusin asuun hitusen neonpinkkiä.

Eiliselle sunnuntaille povattiin sadetta, ja tulihan tuolta taivaalta jotain märkääkin, mutta ei sentään koko päivää. Illalla kuuden aikaan sateista ei Helsingin ytimessä ollut enää tietoakaan, asfaltti oli paikoitellen kuivaa ja ilma pysyi lempeän kosteanlämpimänä, niin suloisena kuin sen elokuussa kuuluukin pysyä.

Lyhyillä helmoissa tarkeni mainiosti, eikä nahkatakille todellakaan ollut tarvetta. Ei myöskään sateenvarjolle, vaikka kuvaussession ajaksi se pitikin aukaista, niin hieno se mielestäni on. Sontsa on viiden vuoden takaa Antwerpenistä, barokkitaiteilija Peter Paul Rubensin kotitaloon perustetun museon, The Rubens Housen, museokaupasta ja ihan parhaita tuliaisia, mitä olen vähäisiltä ulkomaanretkiltäni hankkinut. Ulkopuolelta sateenvarjo on perinteisen musta, mutta taiteilijan kädenjälki tulee esiin suojan sisäpinnassa. Upea!

nahkatakki | Lax, second hand
neule | Isabel Marant
alusmekko | Acne
nilkkasukat | Lindex
kengät | Ash
laukku | Nicoli
sateenvarjo | The Rubens Housen museokaupasta

Syksyä ajatellen minulla on neuleen varalle omia suunnitelmia, mutta palataan niihin sitten, kun celsiusasteet ovat syksyn tasolla.

Kiitos kuvista, Minna!

Mainokset

Yksi vastaus to “Sunnuntaina Ruttopuistossa”

  1. Kaksi neulelöytöä kesältä | Says:

    […] entuudestaan kaksi muuta vaatepartta Isabel Marant Étoilelta – vai onkohan vanhempi neule varsinaista emomallistoa; […]

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: