Suojaan auringolta

Olen suojannut ikäni hipiäni auringolta, silmät aurinkolaseilla aina, kasvot useimmiten päähineellä ja raajat aurinkosuojatuotteilla.

Keväällä kuitenkin havahduin siihen, että yhdessäkään kosteusvoiteessani ei ole aurinkosuojaa. Samalla havaitsin, että useimmissa kosteus- ja meikkivoiteissa aurinkosuoja löytyy. Vähänkö olen ajastani jäljessä… Koska en itse käytä meikkivoiteita, ajattelin, että jos saan kosteusvoiteeseeni aurinkosuojan, se olisi enemmän kuin loistavaa.

Ja Kiehl’siltähän tällainen tuote jälleen kerran löytyi, Ultra Light Daily UV Defense -kosteusvoide, jossa on huima 50 aurinkosuojakerroin. Sillä pärjää ankarassakin auringonpaisteessa. No, tänä kesänä moisia päiviä ei monta ole ollut (tosin väliaikaiskotini parveke oli erittäin aurinkoinen ja suorastaan helteisen kuuma koko kesän), mutta parempi suojata, kun ulkosalla kuitenkin liikutaan.

Tuote on osoittautunut uskomattoman hyväksi. Ihanan helppoa, kun aurinkosuojan saa samalla vaivalla ja yhdestä ja samasta tuubista kuin ihon päivittäisen kosteuttamisenkin. Tätä kasvoilla on voinut huoletta istua puiston aurinkoisimmassa kulmassa aurinkolasit nenällä ja nauttia ihanasta lämmöstä.

Riittoisaakin tuote on. Taisin ostaa 50 millin tuubin toukokuussa, ja nyt elokuussa ei olla edes puolessa, vaikka olen käyttänyt voidetta joka aamu. Eipä tarvitse miettiä, mitä ostaa ensi kevään aurinkoisia ilmoja varten seuraavaksi, sillä Kiehl’s ei pettänyt tälläkään kertaa.

Huom! En ole saanut kyseistä Kiehl’sin kosteusvoidetta enkä muitakaan merkin tuotteita ilmaiseksi, vaan olen ostanut ne omilla rovoillani.

Miten te suojaatte kasvojenne ihon auringolta?

Mainokset

1 vastaus artikkeliin “Suojaan auringolta”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s