Kaksi kesäkynsiherkkua

Tiedättehän minut, kynsilakkafriikin. Odotin Essien rantautumista Suomeen kuin kuuta nousevaa, ja sitten kun se saapui, en saanut ostaa ensimmäistäkään putelia, sillä olin jo lupautunut ostamaan Ninan käyttämättömäksi jääneen Essien kevätkokoelman.

Kannatti odottaa, sillä onhan se kokoelma nyt herkullisuudessaan täydellinen. Siitä enemmän hieman myöhemmin, mutta voitteko uskoa, että kyseisestä kevätkokoelmasta päätyi ensimmäisenä kynsiini juuri oranssinpunainen kynsilakka? Ai voitte vai? Minä en, sillä en pidä oranssista, ja tuo sävy on jo niin lähellä oranssia, että se on melkein oranssi… päätin kuitenkin, että se on oranssinpunainen. Ja näyttää kynsimissä hurmaavalta!

Toinen kesäkynsiherkku löytyi huolella valikoituja vaatteita, kenkiä, asusteita ja kosmetiikkaa myyvästä ihanasta (en nykyään juuri käytä muita adjektiiveja, eli yrittäkää ymmärtää, jooko) Urban A* -putiikista Erottajalta, sieltä Design Forum Finlandin ja ihanan (mitä minä sanoin) drinkkibaari Liberty or Deathin kupeesta. Nimittäin butter LONDONin hilelakka, joka on niin määrittelemättömän värinen, että näen siinä sekä kultaa että hiekkaa ja vielä jotain muutakin.

Muistanette sen Mavalan täydellistäkin täydellisemmän kultahilelakan? Ei ole sen voittanutta, mutta minä onneton pudotin sen kylpyhuoneen lattialle, ja putelista katkesi kaula. Siihen kuivui se lakka, puolet ehdin käyttää. Eikä kyseistä Golden Diamond -hilesävyä ole löytynyt mantereelta mistään. Joku toinen kultainen hilelakka Mavalalla on, mutta se ei ole sama, ikävä kyllä.

Ehkä butter LONDON paikkaa Mavalan jättämää tilaa kynsilakkakokoelmassani, mutta pahoin pelkään, ettei. Se on kuitenkin niin eri sävyinen. No, minä joka tapauksessa rakastan glitterhileitä kynsissä, ja lupaan raportoida, miten tuore tuttavuus pysyy näpeissä. Urban A*:n myyjättären mukaan hyvin pysyy. Kohta se nähdään tässäkin osoitteessa!

kynsissä | Essie orange, it’s obvious
putelissa | butter LONDON Tart With A Heart

Onko butter LONDON teille tuttu kynsilakkamerkki?

Mainokset

1 vastaus artikkeliin “Kaksi kesäkynsiherkkua”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s