Syksyn säihkyvät löydöt

Kaikki kimmeltävä ja säihkyvä on heikko kohtani, pakko myöntää. Missä vain paljetti vilahtaa ja jokin kimaltaa, minä olen haukkana hipeltämässä. Harvemmin silti tulee vastaan mitään kimalluskynnykseni ylittävää; paljettivaatteet ovat turhan usein huonolaatuisia ja ne kimallukset jotenkin halvan näköisiä.

Joskus sitten osuu onni ja oikea kimmellys kohdalle.

Kuten viime syksynä marraskuussa, kun poikkesin ensimmäistä kertaa 2OR+BYYATin Kluuvin putiikissa. Kluuvi oli tuolloin vastikään uudistunut, ja kieltämättä se on mielestäni tällä hetkellä kiinnostavin kauppakeskus, mitä tulee siellä oleviin puoteihin ja merkkeihin.

20R+BYYAT oli tuttu merkki vuosien takaa niin muotiaviiseista kuin blogeistakin, mutta en ollut koskaan käynyt merkin omassa liikkeessä – se eteläinen Helsinki kun on alue kotikaupungissani, jonne minun pitää varta vasten lähteä, ja sitä tapahtuu harvakseltaan. Ilahduin, kun huomasin, että 2OR+BYYAT oli avannut oman liikkeen myös Kluuviin. Nyt pääsisin ottamaan merkin tarjonnasta selvää!

Juttelin muuten tovin jos toisenkin merkin toisen* päätekijän, ihanan Minna Cheungin kanssa, kuinka kivaa ja olennaista on, että 2OR+BYYATin kaltaiset merkit ovat myös hieman enemmän ytimessä eivätkä ainoastaan Punavuoressa – keskustassa ne tavoittavat juuri kaltaisiani sattumalta kuljeskelijoita, ja niin vain poistuin minäkin puodista paperikassi matkassani. Eivät kaikki suomimuotia ostavat asu Etelä-Helsingissä. Minna oli kanssani samaa mieltä.

Kluuvin putiikissa oli jos jonkinmoista ihanaa, mutta minä iskin tietenkin silmäni hillittömästi kimaltaviin hopeahiletossuihin. Juuri niin kreisit kuin kenkäpahaiset voivat parhaimmillaan olla mutta nerokkaasti arkisen malliseen tossumaiseen muotoon yhdistettynä. Oijoi!

Minna kertoi, että hopeiset töppöset ovat italialaiset Annielin. Anniel on kuulemma perinteinen balettimerkki, samaan tapaan kuin klassinen ranskalainen Repetto, ja siltä vaikuttaa: Annielin verkkosivuilta löytyy tanssijoille ja moneen muuhunkin urheilulajiin suunniteltuja jalkineita ja vaateparsia.

Marraskuussa oli jo niin koleat kelit, ettei hopeatöppösillä ollut mitään asiaa ulkosalle, mutta kevättä varten minä nämä hankinkin.

Ja nyt on niiden aika! Voihan upeus, nämä ovat pistämättömät niin mustien pillifarkkujen kuin sievien mekkojenkin seuraan, sortseista tai hameista nyt puhumattakaan. Loistava tapa tuunata arkiasu pirteäksi: vedä jalkaan hopeatossut, ja fiilis on välittömästi omalla tasollaan.

*Se toinen päätekijä eli suunnittelija 2OR+BYYATin takana on Minnan puoliso Yat Cheung.

Mainokset

Yksi vastaus to “Syksyn säihkyvät löydöt”

  1. Nina Says:

    Ihanat tossut!!! 2or+byYATin kaksi liikettä on muuten Eerikinkadulla, heti Forumin takana, ei ”kaukana” Punavuoressa. Mutta juu, myönnän että niissä tulee silti käytyä aika harvakseltaan. Käyn niissä yleensä aina samalla kun käyn Palonissa ja Helsinki10ssä, ovat kaikki siinä vierekkäin samalla kadulla.

    Silti olen kuitenkin samaa mieltä että kiva kun avasivat Kluuviin. Toivottavasti ihmiset alkavat löytää Kluuvin pian, ennen kuin yrittäjät sieltä katoavat. Siellä on nimittäin edelleen aina aika tyhjää. :(

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: