Päivitystä pukkaa

Päivitin oheisen oikealla sivupalkissa olevan blogilistan uusiksi.

Itselleni uusia kivoja blogeja, joista monet voivat olla teille tuttujakin, ovat esimerkiksi Cool and Bored, Nuuh beibe!, Picture Puttonen ja SprayEnjoySuomi sekä I Want To Be An Alt. Nuuh beibe! ja SprayEnjoySuomi ovat hajuvesiblogeja ja Picture Puttosessa on nuoren Mikko Puttosen suunnattoman hienoja valokuvia. Eikä liene yllätys, että tyyliesikuvanaan Paris Voguen päätoimittaja Emmanuelle Altia pitävä bloggaaja innostui myös tuosta Altin faniblogista.

Muutenkin seuraamieni blogien taustalla on tapahtunut kaikenlaista, osa on vaihtanut blogiensa osoitetta kuten Auroran henkarit, Jenna K ja Stockholm by me. Aurora ja Jenna ovat pitkäaikaisia suosikkibloggaajiani, ja kevään kuluessa myös Tukholmassa asuva Veera on saanut koukutettua minutkin bloginsa lukijaksi. Etenkin Veeran huomiot tukholmalaisesta elämänmenosta kiinnostavat, mutta kenkäfriikkinä ilahdun aina myös hänen upeista kengistään, vaikka Veera pitääkin itseään enemmän laukkutyttönä.

Osa bloggaajista on myös aloittanut uuden blogin, esimerkiksi frivolous musingsin Anin uusi blogi tottelee nimelä eclectic, (swim)suit issuesin Sugar Kanen eli Tarun löytää nykyään osoitteesta I think I need a new heart. ja aiemmin Tavallista elämää -blogista tutuksi tullut Helena palasi onneksi ja iloksi nykyisen Run o’the Mill -bloginsa myötä takaisin blogikartalle.

Oletteko te löytäneet uusia kivoja blogeja tai tuttuja bloggaajia uusien nimien takaa? Ilmiantakaa, kiitos!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: