Hengästyttävän kaunis Minna Parikan kevät/kesä 2012

Nyt kai kuuluisi jo hehkuttaa ensi syksyn ja talven mallistoja, mutta minä ihastelen edelleen kevät/kesä 2012-mallistoja. Kuten Minna Parikan kevättä ja kesää 2012.

Omistan kahdet minnaparikat, jotka ostin joskus vuosina 2007 tai 2008, kun Parikalla ei vielä ollut omaa verkkokauppaa eikä putiikkia. Silloin homma hoitui sähköpostilistan kautta.

Ensimmäisiä käytin aika paljonkin, mutta toiset jäivät käyttämättömiksi. Ne ovat kauniit kuin koru, kirkkaanpunaista kiiltonahkaa, edessä rusetti jonka päällä timangeista tehty sydän, mutta pistokasmallissa korko olisi saanut olla minun makuuni korkeampi. Niinpä annoin ne äidilleni, kun en niille ostajaakaan löytänyt.

Olen kyllä ihastellut muutamiakin Parikka-kenkiä – ja hansikkaita ja kainalolaukkujakin – mutta ehkä ne eivät ole puhutelleet minua tarpeeksi, kun en ole kotiuttanut niistä ensimmäistäkään.

Mutta nyt, jos nyt saisin valita kuluvan kevään ja kesän mallistosta ihan mitä vain, haluaisin vaikka mitä! Esimerkiksi Drip-hansikkaat mustina, Drip-kainaloisen puuterin ja happokeltaisen yhdistelmänä, mustan ja puuterin väriset Melt-korot (12 sentillä, tietenkin) ja hopeaa valkoiseen yhdistävät Lulu-avokkkaat. Jopa metallinhohtopuuteriset Edith-ballerinat ovat houkuttelevat; siipimotiivi toimii ballerinoissa hyvin!

Mustissa Drip-hansikkaissa nerokasta on kahden erilaisen mustan nahan yhdistäminen toisiinsa, Drip-kainaloisessa juuri happokeltaisen mokkanahan ja puuterisen kiiltonahan herkullinen yhdistelmä, ja Melt-kaunokaisissa mustan ja puuterin täydellinen liitto. Valkoiset Lulut olisivat oivallinen Minna Parikka -klassikko, ja siipimotiivi toimii hyvin myös ballerinoissa.

Vaan eipä anna talous myöten hankkia noita ihanuuksia, nyyh. Hansikkaat maksavat 170 euroa, ja se on suolainen hinta, vaikka kuinka ovat nahkaa ja vuori silkkiä. Kainaloinen kustantaa 320 euroa ja Meltit 335 euroa… Lulut 305 ja ballerinatkin 215 euroa. Eivät tietysti mahdottomia hintoja, jos niitä vertaa kansainvälisiin merkkeihin, ja voin sanoa, että Parikan laatu on hyvä. Koska jumalaiset Meltit eivät kuitenkaan ole välttämättömät, täytyy vain tyytyä ihastelemaan niitä näytöllä. Nielaus.

Jos kuitenkin päättäisin säästää roponi noista johonkin, luulen, että taipuisin juuri Meltien kohdalla, olivat ne välttämättömät tai eivät – kenkätyttö kun olen. Toisaalta, myös tuo puuterin ja keltaisen hurmaava yhdistelmä tuossa kainaloisessa on vallan hurmaava… argh!

Löysittekö te suosikkinne Minna Parikan kevät/kesä 2012 -mallistosta?

Kuvat Minna Parikan verkkokaupasta eli täältä

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s