Silkkipaidoista parhain sä oot

Parin viime vuoden aikana silkkipaita poikineen on muuttanut vaaterekilleni. Olen löytänyt niitä sekä kaupoista että kirppareilta. Tämän hetken ehdoton silkkipaitasuosikkini on käytettynä kaverilta ehkä vuosi sitten hankittu. Se on ihanan paksua, laadukasta silkkiä, jollaiseen en ole lähimenneisyydessä kaupan rekeillä törmännyt, valitettavasti.

Viimeisen vuoden aikana suurin osa kaupoissa vastaan tulleista silkkisistä paitapuseroista on ollut kauluksettomia. On niitä minullakin sellaisia, mutta jos vain valita saa, haluan paitapuseroihini aina kaulukset, ja tässä vanhassa puserossa ne löytyvät. Pidän ylimmät napit lähes aina avattuina, vaikka viime trendien mukaan niitä kai pitäisi pitää jämptisti ylös napitettuina.

Valkoinen yläosa ja mustat pillit -asujen sarja siis jatkuu. En osaa selittää, mikä siinä on niin silmää miellyttävää – se on jotenkin raikas. Kaulaan kasasin gTIEn Dekolttiketjun, jonka hankin taannoin merkin jostain kampanjatarjouksesta. Olen niin onnettoman huono käyttämään koruja ja varsinkin kaulakoruja, että tämä ilahduttaa kovasti, sillä se on ihan paras juuri kauluspaitojen kanssa, ei ole niin näkösällä – ja on kuitenkin koruksi riittävän massiivinen minun makuuni. Vyönkin olisin laittanut, mutta putkiremonttia paossa asuessa havaitsin, että se musta kapea vyö jäi sitten oikeaan kotiin. Evakossa mukana on vain kaksi vyötä, ruskeita molemmat.

Ja viimein, viimein on niin lämmintä, että tarkenen tepastella avokkaissa! Voi tätä onnea ja autuutta! Harkitsin ensin harmaita samanlaisia tolppakorkoja, mutta kun ulkona vedin niskaan harmaan villakankaisen bleiserin, olisi kokonaisuudesta tullut aivan liian harmaa. Niinpä nilkassa liihottavat neonpinkit linnut saivat seurakseen pinkit mokkatolpat. Ja hattu päähän, tietenkin.

Tässä asussa kiteytyy aika pitelemättömästi kevään 2012 tyylini. Maskuliinisia elementtejä, naisellisia asusteita, mustaa ja valkoista, kirpeitä värinpilkahduksia. Näillä mennään.

paitapusero | Tizia, second hand
kaulakoru | gTIE, Dekolttiketju
farkut | Crocker Pow 2nd Skin
nilkkasukat | Lindex
kengät | Vagabond

edellisten lisäksi
hattu | second hand
bleiseri | Tuomi-Tuote, second hand

Mistä teidän kevään tyylinne koostuu?

Mainokset

3 vastausta to “Silkkipaidoista parhain sä oot”

  1. Puukenkämaiharit ja mustien farkkusortsien lumo « Says:

    […] kun lyhyemmillä hihoilla on alkanut taas tarjeta, puin sortsien kaveriksi raitateepaidan. Mustan ja valkoisen yhdistäminen kiehtoo siis […]

  2. Oranssinpunaista « Says:

    […] vaateparret näyttävät pysyvän mustina ja valkeina, tunnustan väriä meikeissä. Joka kevät tekee mieli päivittää omaa […]

  3. Mustaa ja valkoista, osa 325 « Says:

    […] halusin sen näkyvän tarpeeksi massiivisena paitapuseroni pääntiestä. Samaa henkeä kuin gTIEn Dekolttiketjussani, mutta COSissa on Dekolttiketjuun verrattuna […]

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: