Talvi-ihon pelastus

Kävin helmikuun puolivälissä Tukholmassa, ja vaikka hoidan ihoani säännöllisesti kaksi kertaa päivässä, oli kasvojeni iho tuolloin paikoittain hilseilevän kuiva helvetillisestä viimasta ja pakkasesta ja ehkä stressistäkin johtuen. Kun aikaa oli, menin sitten norkoilemaan Åhlénsin Kiehl’sin osastolle. Joo, Kiehl’s tuli viime syksynä viimeinkin Suomeen, mutta arvatkaapa, kuka ei ole käynyt Kämp Gallerian puodissa vielä kertaakaan?

Sain todella asiantuntevaa ja hyvää palvelua, ja mukaan lähti kaksi tuotetta. Olin jo aikaisemmin lukenut Kiehl’sin klassikkotuotteesta, Midnight Recovery Contrentratesta. Sitä käytetään yövoiteen tapaan, vaikka se on erilaisista öljyistä tehty tiiviste vai pitäisikö sanoa seerumi. Rutikuivan ihoni takia Kiehl’sin myyjä suositteli minun käyttävän seerumin kanssa samanaikaisesti kosteusvoidetta. Tämä kyseinen Ultra Facial Cream -kosteusvoide on hyvin tehokkaasti kosteuttava, ja sitä on kuulemma testattu olikohan se Grönlannissa, joissain hyvin jäätävissä olosuhteissa joka tapauksessa.

Ja Kiehl’sit toimivat. Jo parissa päivässä ihoni ei enää ollut arka eikä kuiva, enkä ole sittemmin enää kärsinyt kuivasta ihosta. Päinvastoin, ihoni on elinvoimainen ja hyvin kosteutettu. Tuota klassikkotiivistettä voi muuten käyttää kesäaikaan yksinäänkin yövoiteena tai yövoiteen asemesta. Itse olen toistaiseksi jatkanut molempien tuotteiden käyttöä samanaikaisesti.

Myyjätär kertoi, että Kiehl’s jatkaa uusien myymälöiden perustamista ympäri maailmaa, ja tuotteiden hinnat ovat laskeneet muistaakseni kolmanneksen alkuperäisistä. Se on kuulemma mahdollista siksi, että uudet myymälät myyvät niin hyvin. Lisäksi Kiehl’s ei käytä rahaa tuotteidensa mainostamiseen ja tuotepakkauksiin. Ja täytyy myöntää, että esimerkiksi tuo kosteusvoidepurkki ei todellakaan ole mikään kylpyhuoneen purnukkakokoelman kaunotar, mutta niin toimivaa ja tehokasta sen sisältö on ollut, että tuskin muut kosteusvoiteet tulevat sitä päihittämään. Ja edullinenkin: iso, 50 millilitran purkki maksoi muistaakseni noin 40 euroa, eikä ole vielä edes puolivälissä, vaikka käytän sitä kaksi kertaa päivässä.

Onko teillä kokemusta Kiehl’sin tuotteista?

Mainokset

4 vastausta to “Talvi-ihon pelastus”

 1. Salka Says:

  Ei ole kokemusta, mutta tuo seerumi vois kyllä kiinnostaa! Onko siinä kuinka tuju tuoksu? Tarvitsisin jonkun kosteusseerumin, lähinnä poskille käytettäväksi ja tuo vois olla yks hyvä vaihtoehto. Tosin, luultavasti hankin Clarinsin yhden kosteusseerumin, jos siis vain vielä onnistun sellaisen jostain löytämään!

  Itse kyllä diggaan noista tuotepakkauksista, ne on hienoja! Tulee sellaiset vanhat, osittain nostalgiset pakkaukset mieleen, aika moni muu pakkaus on noiden rinnalla todella, todella ankea!

 2. Vimps Says:

  Salka, mä voin lämpimästi suositella tätä seerumia! Mun mielestä tuoksu ei ole erityisen tuju, hyvä kylläkin, mutta kaikkein herkkänenäisimmille se saattaa olla. Käy tuoksuttelemassa Kiehl’sin Kämpin puodissa, ennen kuin ostat!

  Ja totta, eivät nuo pakkaukset varsinaisesti rumia ole. Niissä on ihan omaa nostalgista henkeään. Tykkään etenkin tuosta seerumipullosta, se on vallan komea.

 3. PB Says:

  Käytin yövoiteena tuon Ultra Facial Cream -voiteen ja olin oikein tyytyväinen. Tuota Midnight -seerumia on kyllä pakko kokeilla myös! Olen harahtanut myös heidän naamioihin, ne ovat aivan mahtavia.

 4. Maihareita asiallisemmat « Says:

  […] joita olen tehnyt, olen tehnyt melkein pelkästään sillä taannoisella Tukholman-matkalla, jolta ne Kiehl’sitkin […]

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: