Tukkatuotteita testissä

Parturini on jo useamman vuoden ajan ollut Helsingin Kalliossa sijaitseva Voxy. Sain siellä työskentelevän ihanan parturini Hennin ja SKT GROUPin kautta testattavaksi tovi sitten Fudgen tuotteita. Valitsin monipuolisesta tuotearsenaalista ne, joita myös käytän ja tarvitsen: hiuslakkaa, lämpösuojatuotetta hiusten muotoiluun, latvoihin jätettävää hoitoainetta ja kuivahoitoainetta.

Minulla oli ennestään kokemusta Fudgesta, tosin jostain 2000-luvun vaihteesta. Käytin silloin pari pullollista Fudgen Skyscraper-hiuslakkaa, ja tykkäsin siitä silloin. Lakka oli todella pitävää, ja nyt kiinnosti kokeilla, onko lakka edelleen yhtä hyvää kuin muistelin sen olevan.

Suosin nykyään kypärän lailla paikallaan pysyvän tukan sijaan luonnollisesti liikkuvaa mutta silti kontrolloitua hiustyyliä. Skyscraper ei ole lakka styrkimmästä päästä vaan pidoltaan keskivertoa, mistä pidin. Tuoksussa on omenaa ja kookosta, enkä minä ole kovin makeiden tuoksujen ystävä, mutta yllätyksekseni olen tykännyt myös Fudgen tuoksuista.

Hiukseni tuppaavat olemaan lainehtivaa sorttia, ja kun ne nyt ovat pidemmät, hiukset tulee suoristettua föönauksen jälkeen. Tarvitsen siis lämpökäsittelyn alle hiusta suojaavan muotoilutuotteen, enkä ole löytänyt vielä suosikkiani.

Fudgen Liquid Erekt -suoristussuihke tuli siis hyvää saumaan vastaan, ja luulen, että nyt olen löytänyt muotoilevan lämpösuojatuotteeni. Neste on helppo suihkuttaa pumppupullosta hiuksiin ja toimii niin föönin kuin muotoiluraudankin kanssa suojaten hiusta lämpökäsittelyltä ja helpottaen muotoilua. Liquid Erekt on kehitetty käytettäväksi juuri muotoilurautojen kanssa. Tuoksu on samanlainen kuin hiuslakassa, makeahko.

Ja koska hiukseni ovat nykyään pidemmät, käytän niissä nykyään myös hoitoainetta. Huuhdeltavan hoitoaineen lisäksi olen käyttänyt hiusten latvoihin Fudgen Ends-hoitoainetta. Se nypitään pesun jälkeen hiuksiin, ja tuote on todella ollut lupaustensa arvoinen: histen latvat tuntavat pehmeiltä ja tuoksuvat hurmaavilta. Tuoksu on samantapainen kuin hiuslakassa mutta tässä hoitoaineessa se on jotenkin… lempeämpi ja siksi ihanampi. Hoitoainetta suositellaan käytettäväksi myös muotoilurautakäsittelyn jälkeen.

Hoitoaineiden käyttö onkin enemmän kuin suotavaa pidemmissä hiuksissa. Siksi innostuin myös Fudgen kuivahoitoaineesta, jollaiseen en ole aikaisemmin törmännyt. Kuivahoitoaine on nimensä mukaisesti kuivaa, suihkutettavaa hoitoainetta, joka harjataan hiuksiin. Sen sekä hoitaa ja tuo hiuksiin kiiltoa mutta myös raikastaa hiuksia vähän samaan tapaan kuin kuivashampoo. Mahtava tuote, jonka tuoksu on näistä Fudgen tuotteista makein.

Tiedän jo tässä vaiheessa kokeilua, että tulen käyttämään myös jatkossa sekä Liquid Erekt -suoristussuihketta, Ends-hoitoainetta ja kuivanhoitoainetta. Todennäköisesti myös Skycraper-hiuslakkaa, ellei sitten suosikkini Sebastianin Shaper Zero Gravity päihitä sitä.

hiuslakka | Fudge Skyscraper
suoristussuihke | Fudge Liquid Erekt
hiuksiin jätettävä hoitoaine | Fudge Ends
kuivahoitoaine | Fudge Dry Conditioner

Onko teillä kokemusta Fudgen tuotteista?

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: