Kevään sävyjä

Tänäkin keväänä mieleni on halannut heleiden ja kirkkaiden värien perään, mutta joko vaatehuoneessani ei löydy mitään tarpeeksi heleää ja kirkasta tai sitten en vain osaa pukeutua niihin. Tai ne eivät tunnu oikealta.

Jotain keväistä väri-iloittelua kuitenkin tarvitaan, joten olen toteuttanut värejä meikeissä: iloisenkirkas pinkki näyttää edelleen tyrmäävältä huulissa ja kynsissä myös.

Eniten olen kuitenkin hullaantunut mintunvihreisiin kynsiin. Sain Face Helsingiltä kokeiltavaksi uuden, vastikään Seppälään myyntiin tulleen MIYO-sarjan meikkejä, ja kun näin sarjan tuotepaletissa mintunvihreää kynsilakkaa, halusin ehdottomasti testata juuri sitä.

Ja kyllä, olen rakastunut! Oikein naurattaa, kuinka hurahtanut olenkaan minttupastellisiin kynsiini; huomaan hetkittäin jääneeni vain tuijottamaan niitä. Tällainen peittävä vaalea sävy vaati kynsissä kaksi kerrosta, jotta se näytti tasaiselta ja kauniilta. Lopputuloksesta tuli siisti, ja olen ollut iloisesti yllättynyt, miten hyvin lakka on näpeissäni kestänyt. Käytin luonnollisesti myös alus- ja päällyslakkaa, millä on varmasti ollut osuutta asiaan.

Erityisen kauniilta mintunvihreä näyttää haaleanvaaleanharmaaseen ja valkoiseen yhdistettynä.

Katsotaan, saanko niskaani asti niitä heleitä ja kirkkaita sävyjä vai en. Tai sitten turvaan värikkäisiin kenkiin tai laukkuun. Siten kirkkaat sävyt itse asiassa näyttävätkin mielestäni upeimmilta.

Muista MIYOn tuotteista lisää myöhemmin – luvassa on myös merkkiin liittyvä kilpailu! Sen voin kuitenkin kertoa jo nyt, että MIYO-tuoksukynsilakkoja löytyy jo Seppälöistä. Vapun korvalla – eli ihan just! – myyntiin tulevat myös MIYOn OMG-luomivärit, Candy Gloss -huulikiillot ja juuri nämä Nailed It! -kynsilakat. Ja kaikki maksavat alle viisi euroa!

kynsilakka | Miyo Nailed It! 12 Kiwi

Ovatko kirkkaan kevätvärit löytäneet teidän yllenne?

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: